Pregătirea de primăvară: picioare frumoase, tonifiate și fără celulită

A venit primăvara și, indiferent dacă se mai strică vremea sau nu, e clar că vine căldura și vom mai da jos din haine, renunțăm la înfofolit. Pentru cele care se gândesc deja la fuste mai scurte și pantaloni care să lase dezgolite picioarele, am și câteva soluții pentru ca priveliștea să fie cât mai frumoasă, fără celulită. Sexi și tonifiate, nu doi cârnăciori sau două bețe înfipte în fund. 🙂

sursa: makeyourbodywork.com

Și cum tot ce este bun în viață cere puțină muncă sau ceva sacrificii, același lucru este valabil și când vine vorba despre picioare, mai ales de la o vârstă încolo. J Dar femei precum Tina Turner, de exemplu, ne arată că nimic nu este imposibil și că poți purta fuste scurte și la 80 de ani fără să fii ridicolă. Ok, în cazul ei mai este vorba și despre informație genetică, dar să fiți sigure că e și muuultă muncă la mijloc.

Primul pas clar, în lupta cu celulita, este partea cu mâncarea. Și aveți în articolul de AICI tot ce vă trebuie pentru partea asta. Dar doar cu dietă nu rezolvăm și tonifierea. Pentru asta trebuie și mișcare.

Ce puteți face?

O soluție este să alergați. Și nu, nu este imposibil să vă apucați de asta, indiferent de vârstă. Aveți AICI un program pentru începători care vă ajută în timp scurt să reușiți să alergați 5 km.

Ce faceți dacă nu vă place să alergați?

Se poate întâmpla. :)) Nici eu nu mă omor după alergat. Există soluție: exerciții pe care le puteți face acasă. Iată și un exemplu de antrenament cardio simplu de făcut în casă:

Apoi faceți și niște exerciții pentru coapse și picioare:

Dacă v-a plăcut articolul vă puteți abona la blog ca să nu le pierdeți pe următoarele sau dați like la pagina mea de Facebook unde găsiți și alte articole, zic eu, interesante din categoria nutriție-mișcare-sănătate-viață. Antrenamente video găsiți pe canalul meu de YouTube la care, de asemenea, vă invit să vă abonați. Și mă găsiți și pe Instagram.