Ce am mâncat ieri

Deși sunt slabă, eu mănânc de 5 ori pe zi: 3 mese principale și 2 gustări. N-o să credeți dar tocmai mâncatul puțin și dezordonat vă dă peste cap metabolismul, îl încetinește și vă face să depuneți mai tot ce mâncați sub formă de grăsime în zonele problemă, abdomen și celulită.

poza noua

Găsiți pe acest blog articole despre regulile de nutriție pe care le aplic și alimentele pe care le consum. Iată și un exemplu concret de meniu. Cred că exemplele fac regulile generale mai ușor de înțeles.

Meniu complet pentru o zi

Mic dejun

Brânză cu roșii.

Gustare 1

Struguri

Prânz

Ouă fierte cu muștar.

Gustare 2

Pâine integrală cu unt de arahide.

Cina

Ton la grătar cu sos de lămâie, garnitură de ciuperci la grătar și salată verde cu lămâie.

Așa cum am mai spus și cu alte ocazii, nu dau cantități fiindcă ele depind de metabolismul fiecăruia și de nivelul activității fizice. În plus, beau multă apă și ceai verde, pe parcursul zilei.

Dacă v-a plăcut articolul vă puteți abona la blog ca să nu le pierdeți pe următoarele sau dați like la pagina mea de Facebook unde găsiți și alte articole, zic eu, interesante din categoria nutriție-mișcare-sănătate-viață. Antrenamente video găsiți pe canalul meu de YouTube la care, de asemenea, vă invit să vă abonați. Și mă găsiți și pe Instagram.

2 thoughts on “Ce am mâncat ieri

  1. Sincer, sper ca glumiti. Sau ca mancati ceea ce scrie acolo in cantitati foarte foarte mari. Pentru ca altfel, ca o persoana care a suferit de anorexie si s-a luptat cu boala timp de 10 ani, vreau sa va spun ca in stilul acela arata si meniul meu. Doar ca repet, eram anorexica. Am ajuns la 38 de kg si am inaltimea 1.69 m. Daca scheletul dintr-un laborator de biologie vi se pare sexi, va zic cu mana pe inima ca eram super-sexi. Va rog, nu mai postati asemenea meniuri, nu stiti niciodata ce fete tinere cu tendinte anorexice le citesc. Sau macar daca tot postati meniul puneti si niste cantitati care sa duca ziua macar la 1200 kcal daca nu si la mai mult.

  2. Doamna draga, eu mananc cel puțin 2.500 de calorii pe zi. Dovada ca nu sunt nici anorexica și mai fac și sport. Numai untul de arahide are 600 de calorii la 100 de grame. Nu știu cum eraț va anorexica și mâncați de 5 ori pe zi. Poate aveați vreo prbl de sanatate, habar n-am. Eu dau ce mananc eu și arat cum arat. O zi buna

Comments are closed.