Top 10 alimente cu cele mai puține calorii, ideale când vrei să slăbești

Știu că nu e ușor să slăbești. Am trecut prin asta și am eșuat de multe ori până am găsit calea potrivită pentru mine. Și nu mi-a ieșit până nu am înțeles că trebuie să slăbesc în mod deștept, ca să mă pot ține de ce mi-am propus și nici să nu mă mai îngraș la loc. Și nu, înfometarea nu e o soluție. Ci să mănânc organizat, adică de 5 ori pe zi, 3 mese principale și 2 gustări, la distanță de min 2 ore una față de cealaltă, să mănânc simplu, cu un singur fel de mâncare la masă iar desertul să fie o gustare separată, la acea distanță de 2 ore, plus să mănânc alimente cât mai simple și apropiate de natural. Asta e formula generală. La care se adaugă câteva trucuri. 🙂

sursa: pinterest.com

Unul dintre ele este să mâncăm alimente cu aport caloric mic și care sunt sățioase. Și există o serie de alimente cu adevărat minune fiindcă au aport caloric mai mic decât consumă organismul pentru a le digera. Cadou de mărțișor :), iată

Top 10 alimente cu cel mai mic aport caloric

  1. Castraveți – 16 calorii
  2. Țelină – 16 calorii
  3. Roșii – 17 calorii
  4. Conopidă – 25 calorii
  5. Varză – 25 calorii
  6. Pepene verde – 30 de calorii
  7. Broccoli – 34 calorii
  8. Ciuperci – 38 calorii
  9. Morcovi – 41 calorii
  10. Portocale – 47 calorii

Dacă v-a plăcut articolul vă puteți abona la blog ca să nu le pierdeți pe următoarele sau dați like la pagina mea de Facebook unde găsiți și alte articole, zic eu, interesante din categoria nutriție-mișcare-sănătate-viață. Antrenamente video găsiți pe canalul meu de YouTube la care, de asemenea, vă invit să vă abonați. Și mă găsiți și pe Instagram.