Ce am mâncat ieri. Meniu de weekend cu tort și floricele la film

Meniul meu, în fiecare zi, indiferent că sunt în concediu, foarte ocupată, în deplasare de serviciu sau orice altă situație care ar putea oferi scuze de genul “hai că azi mai trișez”, respectă câteva principii foarte simple: lista de alimente pe care o găsiți AICI, regulile de combinare cuprinse foarte clar și simplu în tabelul de AICI și mănânc puțin și des, adică un singur fel de mâncare la o masă, mese la distanță de măcar 2-3 ore, deci mănânc cam de 5 ori pe zi, 3 mese principale și 2 gustări în general.

De ce respect aceste puncte absolut mereu? Fiindcă nu-mi este greu deloc. Ăsta e răspunsul simplu și adevărat. Ele îmi permit să mănânc orice-mi place doar că, în general, dulciurile și carbohidrații am grijă să fie la mesele din prima parte a zilei și seara proteine și legume. Desigur că nu e bătută în cuie formula asta. Importante sunt regulile pe care le-am descris mai sus. Și iată un exemplu concret care include și prăjitură, sau tort, că nu știu exact cum să definesc tiramisu. :)) A fost weekend așa că am avut mai mult chef de dulciuri. 🙂 Așadar iată ce am mâncat ieri:

Dimineața

Tiramisu 🙂

Gustare 1

Struguri

Prânz

Cașcaval afumat cu roșii

Masa 3

Pastramă de berbecuț la grătar cu legume tot la grătar și salată verde acrită cu lămâie.

Gustare 2

Floricele făcute cu ulei de măsline. Am fost la un film și nu se putea fără. 🙂 Dar am făcut și un antrenament peste zi. 🙂

Dacă v-a plăcut articolul vă puteți abona la blog ca să nu le pierdeți pe următoarele sau dați like la pagina mea de Facebook unde găsiți și alte articole, zic eu, interesante din categoria nutriție-mișcare-sănătate-viață. Antrenamente video găsiți pe canalul meu de YouTube la care, de asemenea, vă invit să vă abonați. Și mă găsiți și pe Instagram.