Ce să faci ca să ai picioare frumoase, tonifiate și fără celulită

E vară și cui nu-i place să poarte pantaloni scurți, fuste sau rochii scurte? În viziunea mea, însă, trebuie să facem asta doar dacă nu oripilăm lumea din jur. 🙂 Iar pentru asta e frumos să se vadă ieșind din pantaloni/fustă/rochie o pereche de picioare tonifiate și fără celulită. Dacă forma sau lungimea lor nu ne pot fi imputate, sunt cum ni le-a dat Dumnezeu, nu mai este vina nimănui dacă nu avem grijă de ele.

Desigur că informația genetică este foarte importantă dar femeile alea de pe la Hollywood pe care le vedeți în fuste scurte la 70 de ani, gen Tina Turner, să știți că au muncit mult ca să arate așa. Și au început de tinere, nu au așteptat până la 60 de ani și au sperat la minuni. Cred cu tărie că suntem atât de bătrâni cât ne îngăduim să fim. Multe în viață depind de noi.

Ce puteți face?

O soluție este să alergați. Și nu, nu este imposibil să vă apucați de asta, indiferent de vârstă. Aveți AICI un program pentru începători care vă ajută în timp scurt să reușiți să alergați 5 km.

Ce faceți dacă nu vă place să alergați?

Se poate întâmpla. :)) Nici eu nu mă omor după alergat. Există soluție: exerciții pe care le puteți face acasă. Iată și un exemplu de antrenament cardio simplu de făcut în casă:

Apoi faceți și niște exerciții pentru coapse și picioare:

Mai găsiți și altele pe canalul meu de YouTube. Ideal este să combinați mișcarea cu dieta, mai ales pentru a scăpa de celulită. Iată AICI câteva ponturi.

Dacă v-a plăcut articolul vă puteți abona la blog ca să nu le pierdeți pe următoarele sau dați like la pagina mea de Facebook unde găsiți și alte articole, zic eu, interesante din categoria nutriție-mișcare-sănătate-viață. Antrenamente video găsiți pe canalul meu de YouTube la care, de asemenea, vă invit să vă abonați. Și mă găsiți și pe Instagram.