Ce am mâncat ieri

Ieri a fost sâmbătă deci am avut un program mai complicat, având emisiune până la 12 fără un sfert noaptea. Plus că m-am trezit destul de devreme fiindcă am avut treabă dimineața. Când am emisiune până târziu, în general înainte de emisie nu prea am chef să mănânc dar mi se face foarte foame după. Plus că adorm foarte târziu, fiindcă durează puțin până trece adrenalina. 🙂

Așadar am grijă să mănânc mai bine înainte de a pleca de acasă și mănânc ultima oară pe la 12 și jumătate când ajung acasă. Luați, însă, în calcul că mă culc pe la 4 dimineața. 🙂 Asta e, programul de muncă mi-a făcut alt bioritm. Ce voiam să spun este că eu nu cred în regula “să nu mănânci după ora 18”. Din punctul meu de vedere, ultima masă trebuie adaptată și orei de culcare. Principiul meu este să mănânc ultima dată cam cu 3-4 ore înainte de culcare. Și iată exact ce am mâncat ieri:

Mic dejun

Iaurt grecesc cu banane, fructe de pădure și migdale

Prânz

Vinete cu ardei copți

Gustare

O prăjitură raw-vegană cu fructe de pădure

Gustare

O salată din roșii, ciuperci, baby-spanac, porumb, anghinare

Încă o masă

Platou de brânzeturi cu roșii și ardei uite

Dacă v-a plăcut articolul vă puteți abona la blog ca să nu le pierdeți pe următoarele sau dați like la pagina mea de Facebook unde găsiți și alte articole, zic eu, interesante din categoria nutriție-mișcare-sănătate-viață. Antrenamente video găsiți pe canalul meu de YouTube la care, de asemenea, vă invit să vă abonați. Și mă găsiți și pe Instagram.