Bilanțul anului 2017 pentru mine

1 an și 8 luni, 614 postări, mă rog, 615 cu tot cu cea de mâine, tot 2 ședințe foto au rămas, cam chiulesc la capitolul ăsta. :)) Sunt doar câteva dintre cifrele acestui blog. Este penultima zi din an, o zi a bilanțului pentru oricine așa că am zis să-l fac și eu pe-al meu. Doar din punctul de vedere al activității pe blog. Nu este un bilanț de final. Doar o culegere de amintiri. Voi posta în fiecare zi, inclusiv mâine și poimâine.  De la blog nu iau concediu. :))

Am promis, atunci când am lansat blogul, că voi scrie în fiecare zi. Mă ocup singură de el. Bun sau prost, fiecare cuvânt este scris de mine. Nu am o echipă deci nici nu pot posta de mai multe ori pe zi. Dar vreau să postez măcar un articol pe zi. Și, până acum, doar 3 zile nu am postat și atunci fiindcă a murit bunicul meu.

Nici nu vreau să-i scad calitatea preluând diverse articole și distribuindu-le doar ca să fie activitate și să cresc traficul. Încerc să vă comunic în fiecare zi ceva, ceva ce-mi asum și în care cred. Când nu voi mai putea face asta, închid blogul. Așadar ce înseamnă andreeasava.ro – pentru femei ocupate?

1 an și 8 luni, 614 postări, o femeie ocupată, un slogan

“Arăți bine și asta nu-ți ocupă tot timpul”. A fost primul lucru care mi-a venit în cap în ziua în care m-am apucat, într-o dimineață, fără să știu nici cel mai mic lucru despre wordpress, să-mi fac blog. Am ales o temă, am pus niște poze, am scris fraza asta și, după vreo 3 ore, dădeam share la primul articol. Și-mi era teamă că o să fiu singură. Și n-am fost. 🙂 Și, pentru asta, vă mulțumesc din suflet. Iar sloganul n-am să-l schimb indiferent cât de elevat va deveni acest blog.

793 de abonați la canalul de YouTube, aproape 700 la blog, vreo 15.000 pe facebook

Vă mulțumesc și sper să fim tot mai mulți. Găsiți la finalul articolului link-uri spre noua pagină de facebook, o mai țin o vreme și pe cea veche, spre contul de Instagram și ce mai am eu. 🙂

26 de filmulețe pe YouTube

Antrenamente complete pentru întregul corp, țintite pentru anumite părți, neconvenționale gen la canapea, perete, scaun etc, filmulețe de la antrenamentele mele. Și vor mai urma și altele. Promit să caut noi și noi idei dar și să vă ajut, punctual, când îmi cereți. Clipul meu favorit, cel de la un antrenament de bătăi. Aveți șansa unică să vedeți un Moonwalk cu tibiere. :))

Au fost și exerciții exemplificate doar cu poze, din categoria celor care presupun doar menținerea unei poziții, nu mișcare.

Le găsiți pe toate în meniul blogului, la categoria “Programul meu de mișcare”.

Rețete, cură completă de slăbit și detoxifiere, zeci de liste și scheme, exemple de meniuri

Piramida alimentară, tabelul combinațiilor alimentare corecte/greșite, zeci de exemple de meniuri, rețete de pizza, dulciuri, paste etc care nu îngrașă, liste gen: lista mea de alimente, alimente pe care să le mănânci seara ca să nu te îngrași, pe categorii proteine-glucide-lipide, alimente anti-celulitice, pro și anti abdomen plat, trucuri etc.

Răsfoiți categoriile din meniu pentru a le găsi. Un ABC al siluetei și nutriției echilibrate am făcut într-o serie de articole: AICI, AICI, AICI și AICI.

Amintirile și gândurile mele

Din când în când, am mai ieșit din tipar și am îndrăznit să vă împărtășesc gândurile mele. Anul trecut, de exemplu, am fost mai melancolică de Crăciun. V-am împărtășit, de exemplu, povestea mea favorită pentru această perioadă. Și a avut un succes enorm la care nici nu m-am așteptat. Dacă nu ați citit anul trecut “Cea mai frumoasă poveste de Crăciun” sau doriți să o recitiți, o găsiți AICI.

De la ce a pornit totul?

Cu asta am început. Dacă n-ați prins începutul sau doriți să recitiți, găsiți povestea AICI. Mă rog, unele lucruri s-au schimbat puțin. În sensul că acum emisiunea Q&A nu mai există dar nu vă faceți griji: muncesc în continuare 6 zile din 7, fiindcă între timp am primit emisiunea mea, “Descoperiți”, sâmbăta, de la ora 23, la Antena 3. 🙂

Ce mă uimește este că nu mă simt obosită absolut deloc ba chiar nerăbdătoare să fac mai multe lucruri. Sper că n-ați obosit nici voi și că vom fi din ce în ce mai mulți. Vă urez să aveți un an exact așa cum vi-l doriți!

Dacă v-a plăcut articolul vă puteți abona la blog ca să nu le pierdeți pe următoarele sau dați like la pagina mea de Facebook unde găsiți și alte articole, zic eu, interesante din categoria nutriție-mișcare-sănătate-viață. Antrenamente video găsiți pe canalul meu de YouTube la care, de asemenea, vă invit să vă abonați. Și mă găsiți și pe Instagram.