Încă un blog despre cum să faci sport acasă. De ce blogul ăsta şi nu altul

Cine sunt

Să mă prezint. Aşa e frumos. Mă numesc Andreea Sava şi sunt jurnalist la Antena 3. Sunt producător de conținut al emisiunii 100 de minute, difuzată de luni până vineri de la ora 17, în care și apar ca să prezint analize, și producător la Q&A, în fiecare sâmbătă de la 21.30. Cu alte cuvinte, muncesc 6 zile pe săptămână, de dimineața până seara, iar când sunt alegeri sau evenimente importante muncesc 7 zile din 7. Adică sunt o femeie cu ocupație, ca să nu spun ocupată.

image

În plus, fac o oră de mișcare, nu-i spun sport fiindcă mi s-ar părea o aroganță, în fiecare zi. Blogul acesta este despre cum să faci sport acasă și cum am reușit eu să fac din mișcare o rutină indispensabilă. Ca spălatul pe dinți. Și dacă am putut eu, oricine poate. Doar să vrea. Nu trebuie să fii sportivă. Eu nu sunt. Nu trebuie să mergi la sală. Eu nu merg. Nu trebuie să mai fi făcut sport și să ai condiție fizică. Eu nu aveam la începutul lui 2014 când m-am decis să nu mai fiu sedentară. Nu trebuie să investești in aparate și echipamente. Eu nu am. Pe lângă avantajul de a arăta bine, te simți foarte bine fizic. Fără durerile de spate sau de mușchi specifice sedentarismului.

Nu e niciodată prea târziu ca să te apuci de sport

Există o vârstă limită în sportul de performanţă. Dar nu despre asta este vorba. Nu trebuie să ai 20 de ani ca să faci mişcare şi să arăţi decent. Eu nu am. Sunt categoria 30+ de destui ani.

10 thoughts on “Încă un blog despre cum să faci sport acasă. De ce blogul ăsta şi nu altul

  1. Felicitari pentru ideea acestui blog; ma bucur sa vad sfaturi oneste despre sanatate. Chiar daca nu ma incadrez in target-ul acestui blog, o sa incerc sa fiu activ in comentarii, deoarece am reusit sa slabesc in jur de 45 de kg si as putea zice (nu-mi permit sa le numesc sfaturi) ce si cum am facut.

    Sunt foarte curios de continutul acestui blog si imi doresc sa ajute cat mai multe persoane.

  2. Target-ul acestui blog este orice OM care vrea sa se miște. Deci, pana la un punct, poate fi aplicat si de bărbați ce voi spune eu. Pe masura ce voi scrie articole si va veți da seama despre ce e vorba, astept întrebări si sugestii. Voi incerca sa ajut pe fiecare in parte. Bărbat sau femeie, nu contează. Ar fi o mare bucurie pentru mine sa ma bucur de încredere.

  3. Buna,Andreea!ma bucur tare mult ca te-ai decis sa-ti faci un blog unde sa scrii despre cum faci de arati atat de bine si de tonifiata!imi place foarte mult de tine si de opiniile tale foarte pertinente pe care le ai despre politica si societatea romaneasca!ai un simt al umorului foarte dezvoltat si o doza mare de sarcasm care denota multa inteligenta!ma tot intrebam cum iti intreti fizicul de invidiat si te tot googaleam sa vad daca scrie ceva despre dieta si stilul tau de viata dar nu prea am gasit informatii.acum insa voi gasi si ma bucut tare mult ca te voi citi!

  4. Multumesc mult de tot! Voi continua si cu alte opinii, chiar si pe acest blog. Pana la urma, asta ma definește 🙂 nu e mare lucru sa arați ca mine, tocmai asta vreau sa demonstrez 🙂 sper sa devii un cititor fidel al blogului iar daca alegi sa urmezi sfaturile mele, voi sta la dispoziție cu păreri despre orice probleme cu care te vei confrunta

  5. Draga Andrea ,am citit articolul despre tine si blog in DCNews si abia asteptam sfaturile tale.Felicitari pentru idee!

Comments are closed.