Cum îmi îngrijesc fața, mai ales că sunt fumătoare. Cel mai tare tratament

Ce fac pentru corp v-am tot spus. Fața, însă, este cel puțin la fel de importantă, mai ales pentru femei. În cazul meu, că lucrez în televiziune, este și parte a meseriei mele. Să nu fim ipocriți. Lucrând la știri, cel mai important este ce spun dar să recunoaștem că vă uitați și la cum arată omul care vă spune lucruri, fie ele serioase.

Iar fața este cea mai expusă: o dată sunt razele de soare care, în lumea în care trăim, sunt mai periculoase decât acum câteva zeci de ani, de când stratul de ozon e șvaițer. Iar mie-mi și place foarte tare să stau la soare. Apoi, trăiesc într-un oraș foarte poluat. În al treilea rând, meseria mea presupune să mă machiez zilnic mai mult decât o face o femeie obișnuită. În plus, sunt și fumătoare. Știu, mă voi lăsa la un moment dat, dar, deocamdată, e o alegere asumată. Îmi place! Peste toate astea, să fim realiști: nu mai am 20 de ani și mai am și o viață stresantă, cu mai puține ore de somn decât mi-aș dori. Toate astea îmi afectează fața.

NEMACHIATA

Eu mi-am dat seama că, după 30 de ani, doar cremele nu sunt de ajuns. Nu dacă vreau să arăt cât mai bine cât mai mult timp de acum încolo. Problema mea cea mai mare este că nici tratamente cosmetice nu prea pot să fac, pentru că meseria îmi cere să mă machiez zi de zi. Dar am găsit cel mai tare tratament care acționează fix în modul care mă interesează și nici nu lasă urme. Adică, după ce mi-am încheiat ora la cosmeticiană, când am ieșit sunt doar mai luminoasă. Nimeni nu bănuiește că tocmai mi-am făcut ceva la față. Și, mai tare de atât, se poate face chiar și peste machiaj, deci îl pot face și după serviciu, dacă n-am timp să mă duc dimineața devreme.

6

Endermolift de la LPG

Despre LPG v-am mai spus. Aparatul are și programe pentru corp. Eu am făcut pentru stimulare limfatică și sangvină, pentru fermitatea pielii. Detaliile, dacă vă interesează, le găsiți AICI. Are și programe anti-celulitice. Pe toate eu le fac la Centro Donna Spa (www.centrodonna.ro) la sfatul și sub îndrumarea doamnei doctor Cristina Croitoru.

Programul pentru este unul anti-îmbătrânire. Cei de la LPG sunt liderii mondiali în mecano-stimulare iar tratamentul tocmai pe asta se bazează: stimulează celulele pentru a produce acid hialuronic (pentru redensificare și rehidratare), elastin (pentru elasticitatea pielii, după cum îi zice și numele) și colagen. Are și efect de drenaj și detoxifiere, toxinele fiind principala problemă în lumea în care trăim. În cazul fumătoarelor, cum sunt și eu, drenajul și detoxifierea sunt cruciale.

SPA FATA

Efectul imediat, după ședința care durează 30 de minute, este că tenul este mai luminos. Pe termen lung, ridurile fine se reduc vizibil, cearcănele se atenuează și pur și simplu simți pielea mai elastică și mai netedă. Și nu doare absolut deloc! Este atât de relaxant încât eu chiar ațipesc. 🙂

Data viitoare vă spun ce e și cu chestiile alea de pe mine care seamănă a plasturi. 🙂