Am descoperit cel mai tare tratament pentru fermitatea pielii, pentru femei ocupate. Foarte bun și împotriva celulitei

Îmi place să am grijă de mine. De asta sunt atentă la ce mănânc, de asta fac mișcare zilnic. Sunt, însă, lucruri pe care nu le poți rezolva doar cu astea două sau e mai ușor dacă te ajuți de tehnologie. Am o formație reală, ca pregătire, în ciuda meseriei de jurnalist. Așa că nu doar că nu resping tehnologia, ci sunt foarte interesată de progresele ei.

ADEVĂR INDISCUTABIL: Pielea își pierde din fermitate și elasticitate odată cu vârsta, din cauza alimentației proaste, a fumatului în cazul meu, a poluării etc. Iar genunchii sunt partea care pe mine mă obsedează cel mai tare. Nimic nu mi se pare mai urât decât genunchii lăsați expuși în văzul lumii. Și i-am văzut și la femei care făceau mult sport. Nu este cazul meu încă dar nici n-am de gând să ajung acolo prea curând.

Pentru că, în ciuda unui stil de viață sănătos, adipocitele (adică celulele grase), pe fond de stres, poluare, toxine, tind să acumuleze grăsime și apă. Cu asta ne luptăm de fapt.

Așa că, pentru fermitatea pielii mele, am început un tratament pe bază de endermologie, cu un aparat numit LPG. Și-l fac la Centro Donna Spa (www.centrodonna.ro) din mai multe motive: am încredere în oamenii de acolo, o au pe doamna doctor Cristina Croitoru care te evaluează, îți stabilește program de tratament personalizat în funcție de probleme tale, îți dă și sfaturi legate de nutriție și au o terasă superbă în mijlocul unui București atât de aglomerat și stresant. 🙂

Centro Donna

Centro Donna

Am citit, m-am documentat și am văzut că băieții aștia de la LPG nu-s niște neica nimeni, ba chiar sunt liderii mondiali în electro-stimulare, iar sloganul lor “acționează acolo unde sportul și dieta nu mai dau rezultate” este exact ce căutam. Aparatul are rolul de a activa metabolismul celular, îmbunătățește circulația limfatică și venoasă, ceea ce ajută la eliminarea toxinelor și excesului de apă, și stimulează producția de colagen și elastină, adică elemente responsabile de fermitatea pielii.

Cu alte cuvinte, în cazul meu, îmi face o piele mai frumoasă și mă ajută ca celulita să nu revină, pentru că DA, de celulită nu scapi definitiv și apoi te pui pe fund și stai. Ci te lupți continuu cu ea. Are, însă, și programe pentru redensificarea țesutului, reducerea celulitei și slăbirea localizată, adică dizolvarea depunerilor din acele zone din care e greu să dai jos, chiar dacă slăbești.

Și este și foarte amuzant și relaxant. Mai întâi mi-au dat un costum foarte sexi din dres gri, gen Cat Woman. :))

SPA 3

Apoi m-am întins pe pat și am stat. :)) Și m-am lăsat răsfățată. 🙂 Mai întâi pe față,

SPA 2

apoi pe spate.

SPA 1

Și, spre deosebire de masajul anticelulitic, nu doare și nu te învinețește. Chiar îți spune doamna doctor să anunți dacă te doare ca să modifice intensitatea, pentru că nu asta este ideea. Deci seamănă cu un masaj mai ferm. Chiar mi-a trecut prin cap s-o rog pe fată să-mi facă puțin și pe spate. :))

Efectele, însă, le-am simțit chiar de a doua zi dimineață. După prima ședință. O ușoară durere la atingere în zonele unde s-a lucrat. Plus că pielea e mai strălucitoare și mai netedă. Asta după prima ședință! Doamna doctor spune că pentru efecte spectaculoase și de durată e nevoie de 5-6 ședințe. Mai fac și vă țin la curent.

3 thoughts on “Am descoperit cel mai tare tratament pentru fermitatea pielii, pentru femei ocupate. Foarte bun și împotriva celulitei

Comments are closed.