BLOGROLL CORONAVIRUS – Trump, cu mască-fără mască. Replici savuroase cu presa

Pentru cei care urmăresc dezbaterile din presa americană, sunt de notorietate discuțiile despre faptul că Președintele Donald Trump refuză să apară cu mască. Așa că a devenit știre de deschidere pentru mai toate site-urile și TV din SUA când, zilele trecute, Trump a fost văzut cu o mască la el, într-o vizită pe care a făcut-o la o fabrică Ford din Ypsilanti, Michigan, dar a apărut fără ea spunând că nu vrea să ofere presei plăcerea să-l vadă cu mască. :))

Donald Trump: Am purtat (n.r. mască). Am avut una pusă înainte, în aria din spate dar nu am vrut să dau presei plăcerea de a o vedea. Dar am avut-o în aria din spate, am avut mască pusă.

Reporter: Ați avut și ochelari de protecție?

Donald Trump: Am avut. Am avut ochelari de protecție și mască acolo, în spate.

Reporter: De ce nu-i purtați și acum?

Donald Trump: Și uitați alta. (n.r. îi dă unui o vizieră de protecție)

Reporter: De ce nu o purtați și aici?

Donald Trump: Fiindcă în această arie nu sunt necesare. Toată lumea a fost testată și eu am fost testat. De fapt, am fost testat chiar în această dimineață așa că nu este necesar.

Reporter: Dar de ce ceilalți poartă?

Donald Trump: Este alegerea lor. Mi s-a dat posibilitatea să aleg și am purtat într-o arie în care ei (n.r. conducerea fabricii) au preferat așa și a fost foarte drăguț, îmi stătea bine dar au spus că nu e necesară.

Reporter: Dar ce spuneți despre exemplul pe care îl dați americanilor?

Donald Trump: Cred că dă un exemplu… Cum am zis: am avut masca pusă.

A continuat spunând: “Sincer, cred că arăt mai bine cu mască dar voi ține un discurs așa că n-o voi purta.”

sursa: www.nbcnews.com

Când a fost întrebat de reporteri dacă este adevărat că nu i s-a cerut Președintelui să poarte mască, CEO-ul companiei Ford, Jim Hackett, a răspuns: “A depins de dumnealui.” Apoi compania a dat un comunicat de presă: “Bill Ford (n.r. șeful executiv al Ford) l-a încurajat pe Președintele Trump să poarte o mască, atunci când a ajuns. A purtat mască în timpul vizionării private a 3 Ford GT de peste ani. Președintele apoi și-a scos masca pentru restul vizitei.”

Dacă v-a plăcut articolul vă puteți abona la blog ca să nu le pierdeți pe următoarele sau dați like la pagina mea de Facebook unde găsiți și alte articole, zic eu, interesante din categoria nutriție-mișcare-sănătate-viață. Antrenamente video găsiți pe canalul meu de YouTube la care, de asemenea, vă invit să vă abonați. Și mă găsiți și pe Instagram.