Soluția eficientă pentru a avea picioare tonifiate și fără celulită

Fie vara sau iarnă, picioarele tonifiate și fără celulită sunt mereu la modă. Desigur că poți să le acoperi și să nu te gândești la celulită dar poate vrei să arăți bine tu pentru tine în orice moment și îți place să ai grijă de tine. Iar, dacă lungimea și forma picioarelor nu depinde de noi, nu este vina nimănui decât a noastră dacă nu avem grijă de ele.

Desigur că informația genetică este foarte importantă dar femeile alea de pe la Hollywood pe care le vedeți în fuste scurte pe la 70 de ani, gen Tina Turner, să știți că au muncit mult ca să arate așa. Și au început de tinere, nu au așteptat pănă la 60 de ani și au sperat la minuni. Cred cu tărie că suntem atât de bătrâni cât ne îngăduim să fim. Multe în viață depind de noi.

Ce puteți face?

O soluție este să alergați. Și nu, nu este imposibil să vă apucați de asta, indiferent de vârstă. Aveți AICI un program pentru începători care vă ajută în timp scurt să reușiți să alergați 5 km.

Ce faceți dacă nu vă place să alergați?

Se poate întâmpla. 🙂 Nici eu nu mă omor după alergat. Există soluție: exerciții pe care le puteți face acasă. Iată și un exemplu de antrenament cardio simplu de făcut în casă:

Apoi faceți și niște exerciții pentru coapse și picioare:

Mai găsiți și altele pe canalul meu de YouTube. Ideal este să combinați mișcarea cu dieta, mai ales pentru a scăpa de celulită. Iată AICI câteva ponturi.

Dacă v-a plăcut articolul vă puteți abona la blog ca să nu le pierdeți pe următoarele sau dați like la pagina mea de Facebook unde găsiți și alte articole, zic eu, interesante din categoria nutriție-mișcare-sănătate-viață. Antrenamente video găsiți pe canalul meu de YouTube la care, de asemenea, vă invit să vă abonați. Și mă găsiți și pe Instagram.