Cum îi alegi cadoul de Crăciun

Mă refer la iubită, desigur. Fiind femeie, din păcate, nu pot ajuta decât bărbații, în sectorul ăsta. 🙂 Și știu, din proprie experiență, că alegerea unui cadou pentru o persoană importantă este foarte stresantă fiindcă vrei să-i faci o bucurie dar și să faci impresie. Așa că voi încerca să vă ajut să impresionați femeile. 🙂

sursa: pinterest.com

1. Nu dai greș cu bijuterii

Absolut fiecărei femei îi plac bijuteriile. 🙂 Dacă sunteți în genul de relație pe care amândoi o vedeți culminând în căsătorie, ai scăpat de un stres. Îi dai inel de logodnă și ai rezolvat cazul. :)) În schimb, dacă nu ai de gând să o ceri de soție, în niciun caz să nu-i cumperi un inel. Niciun fel de inel! Sigur, sigur vei transmite semnalul greșit. N-o face nici măcar ca s-o încânți temporar. E un gest meschin și ieftin. Poți mai mult de atât.

Acum, în funcție de buzunar, cel mai simplu ca să impresionezi o femeie e să-i cumperi bijuterii. Cu cât mai prețioase, cu atât mai bine. :)) Plus că o femeie n-are niciodată suficiente bijuterii, haine, pantofi și poșete. :)) Știu, dragostea contează nu lucrurile materiale. Dar bucuria pe care i-o provoci nu are nimic material în ea. Numai zgârciții și egoiștii n-au bucuria de a face fericite persoanele de lângă ei.

2. Ceva ce ai vrea s-o vezi purtând

Desigur, în capul listei e lenjeria intimă. O vei face să se simtă dorită iar o femeie asta vrea în permanență. Dacă i-ai mai dat asta, deși nu există nici prea multă lenjerie sexi pentru o femeie, cumpără-i ceva de îmbrăcat. Ceva sexi, desigur. Sau ceva în care să-i spui că ar arăta sexi. O rochie, o fustă, pantofi chiar, dacă nu are un picior dificil și nu trebuie neapărat să probeze, la urma urmei îți va fi simplu din moment ce practic pentru tine faci alegerea. :)) Ei nici nu-i va mai păsa. Sentimentul pe care i-l lași și gândul la ce va urma după ce îmbracă lucrul respectiv este tot ce contează.

3. Parfum

Rămânem în zona lucrurilor pe care ți le-ai imaginat că le poartă și care sunt foarte sexi. Toată ideea este că te gândești la ea, că vrei ceva cu ea și că îi ceri să facă ceva pentru tine. Psihologia unei relații, de fapt, este destul de simplă. Este vorba de co-dependență sau, ca să nu sune la fel de cinic, de reciprocitate. Te iubește și o face să se simtă în siguranță dacă știe că o iubești și o vrei. Altfel, iubirea este un sentiment care te face să te simți vulnerabil. Tocmai i-ai dat cuiva puterea să te rănească. Iar nesiguranța este motivul pentru care oamenii, chiar și foarte îndrăgostiți, ajung să facă lucruri rele, să-l rănească pe celălalt din instinct de autoapărare.

4. Ceva cu mesaj

Dacă este stilul mai fragil și sentimental, va aprecia ceva personalizat. Asta merge mai ales dacă sunteți foarte tineri și deci nici nu dispui de buget prea mare. Până la o anumită vârstă, merge și să-i cumperi o jucărie de pluș. Tinerețea vine cu avantaje dar și cu dezavantajul sărăciei deci trebuie să fii inventiv. 🙂 Există o sumedenie de tricouri, brățări, pandantive cu mesaj sau căni cu poezioare, unele chiar drăguțe. Tu știi cât de romantici sunteți și la ce reacționează.

5. Telefon

Femeile nu sunt ahtiate după tehnologie dar au mania telefoanelor. 🙂 Desigur că aici intrăm din nou în categoria celor ceva mai potenți financiar. Chiar nu ai cum să dai greș cu asta. Telefoanele sunt lucrurile cu care femeile se fac mai geloase între ele decât poșetele sau pantofii. :))

Dacă v-a plăcut articolul vă puteți abona la blog ca să nu le pierdeți pe următoarele sau dați like la pagina mea de Facebook unde găsiți și alte articole, zic eu, interesante din categoria nutriție-mișcare-sănătate-viață. Antrenamente video găsiți pe canalul meu de YouTube la care, de asemenea, vă invit să vă abonați. Și mă găsiți și pe Instagram.