Top 10 alimente care te ajută să scapi de colăceii din jurul taliei

Abdomenul este primul loc unde se vede stilul de masă dezorganizat și plin de alimente proaste. Sunt nenumărate exemple de persoane care sunt slabe dar au abdomenul pufos. Iar grăsimea din jurul taliei nu este doar o problemă estetică ci este și periculoasă pentru sănătate.

Orice medic vă va spune că, oricât de slab ai fi, dacă ai grăsime în jurul taliei trebuie să faci ceva să scapi de ea, fiindcă aceasta indică grăsime în jurul organelor. În plus, această grăsime viscerală provoacă și modificări hormonale. Profesorul Gheorghe Mencinicopschi a explicat foarte clar și în cărțile sale și când l-am avut invitat în emisiune.

Acum că am explicat de ce nu e bine să avem grăsime pe abdomen, trebuie să mai menționez un lucru: alimentația este extrem de importantă, în proporție de 90%, să zicem. Adică poți să faci sute de abdomene și tot să ai grăsime pe abdomen, dacă mănânci tot felul de prostii. Cheia este o alimentație organizată, echilibrată și cât mai simplă. Veste bună, însă, este că există alimente care intensifică arderile metabolice și ajută la arderea grăsimilor.

Așadar, iată 10 cele mai bune alimente care te ajută să scapi de grăsimea din jurul taliei. P.S. Să nu înțelegeți că sportul nu ajută. 🙂 Ajută enorm.

  1. Avocado
  2. Carne slabă
  3. Ceai verde
  4. Fasole
  5. Fructe roșii
  6. Migdale
  7. Ouă
  8. Ovăz
  9. Ulei de măsline
  10. Vegetale verzi

Dacă v-a plăcut articolul vă puteți abona la blog ca să nu le pierdeți pe următoarele sau dați like la pagina mea de Facebook unde găsiți și alte articole, zic eu, interesante din categoria nutriție-mișcare-sănătate-viață. Antrenamente video găsiți pe canalul meu de YouTube la care, de asemenea, vă invit să vă abonați. Și mă găsiți și pe Instagram.