Cea mai eficientă metodă ca să scapi de celulită. 3 pași

Problema majoră a celor mai multe femei este că, și atunci când slăbesc, rămân în continuare cu celulită și colăcei în jurul taliei. Și asta fiindcă acele depozite de grăsime sunt îngrozitor de rezistente.

Sunt 3 lucruri pe care trebuie să le faceți ca să scăpați de stratul inestetic de grăsime din aceste zone. De fapt, ca să fiu corectă, nu să scăpați de celulită, ci să nu se mai vadă. Nu prea există femeie care să nu aibă celulită. Spun “nu prea” ca să nu exclud vreo extraterestră pe care n-am întâlnit-o eu. 🙂 Doar că la cele care fac sport nu se vede. 🙂 Genetic, femeile au mai multă grăsime corporală decât bărbații.

1. Curățați-vă dieta

Este extrem de important. În primul rând, trebuie să vă organizați felul în care mâncați. În cazul celulitei și al grăsimii de pe abdomen, aceste lucru este crucial. Deci trebuie să vă învățați să mâncați dimineața, să luați 3 mese principale și 2 gustări și să respectați regulile descrise în articolul de AICI.

2. Exercițiile care vă ajută să scăpați de celulită

Iar antrenamentele trebuie să aibă două componente. Cea cardio, care ajută la arderea stratului de grăsime, iată un exemplu de rutină:

iar apoi acționat cu antrenamente funcționale cu propria greutate sau cu greutăți pentru creșterea masei musculare, cum e cel de mai jos:

Dacă aveți probleme în anumite zone, iată și exerciții țintite:

Fund

Coapse și aripioare

3. Beți multă apă

Hidratarea este esențială în cura de slăbire și mai ales pentru eliminarea celulitei. Pentru un adult, specialiștii recomandă în jur de 2 litri de apă pe zi. Merge și cu ceai. Nu, sucurile, cafeaua și alcoolul nu se pun la socoteala asta. 🙂 Nici măcar cele făcute în casă. Pe ele le socotiți ca alimente atunci când vă numărați caloriile.

Dacă v-a plăcut articolul vă puteți abona la blog ca să nu le pierdeți pe următoarele sau dați like la pagina mea de Facebook unde găsiți și alte articole, zic eu, interesante din categoria nutriție-mișcare-sănătate-viață. Antrenamente video găsiți pe canalul meu de YouTube la care, de asemenea, vă invit să vă abonați. Și mă găsiți și pe Instagram.