Singurele 2 scheme pentru un corp frumos și sănătos, fără cură de slăbire

În urma interviului făcut cu profesorul Gheorghe Mencinicopschi, foarte multe persoane m-au întrebat unde găsesc cele 2 scheme despre care am vorbit în emisiune, piramida alimentară și tabelul combinațiilor alimentare, despre care am spus că sunt tot ce are nevoie cineva care vrea să slăbească sau doar să adopte un mod de nutriție sănătos și deștept. Așa că am zis să le pun din nou pe blog:

1. Piramida alimentară

Vă dă imaginea exactă asupra priorităților alimentare. Ce și în ce cantități trebuie să mâncați. Pentru că, chiar și un lucru bun, în măsura nepotrivită, poate deveni dăunător.

sursa: www.doctormenci.ro

După cum vedeți, aveți exemple și nu exclude nici măcar alcoolul, deci îndeamnă la o dietă pentru oameni normali, nu pentru călugări.

2. Tabelul combinațiilor

În afară de CE să mâncați, la fel de important este și CUM să mâncați pentru că, așa cum am mai spus, de multe ori, nu alimentele în sine vă îngrașă ci combinarea lor nepotrivită. Iar tabelul de mai jos este cât se poate de explicit.

sursa: www.doctormenci.ro

Folosiți aceste două scheme cu încredere și nu va trebuie să vă faceți griji că vă îngrășați sau că suferiți de foame și vă vor ieși bine și analizele. Desigur, în cazul în care nu vorbim despre vreo afecțiune de ordin medical.

Dacă v-a plăcut articolul vă puteți abona la blog ca să nu le pierdeți pe următoarele sau dați like la pagina mea de Facebook unde găsiți și alte articole, zic eu, interesante din categoria nutriție-mișcare-sănătate-viață. Antrenamente video găsiți pe canalul meu de YouTube la care, de asemenea, vă invit să vă abonați. Și mă găsiți și pe Instagram.