Program șoc de 5 zile în 5 pași pentru o siluetă de vis de Revelion

Gata, a trecut Crăciunul, am vorbit suficient despre dragoste, e momentul să scoatem din nou abdomenul și fundul la vedere. :)) Nicio minune nu ține mai mult de 3 zile. Este condiția esențială a oricărei minuni. 🙂

A trecut perioada îndopatului, trebuie să ne gândim deja la rochiile alea minunate pentru Revelion în care e bine să arătăm cât mai bine și, mai ales, la lenjeriile sexi pentru care trebuie să arătăm fabulos, după ce dăm jos rochiile frumoase. Doamne ajută să nu le dăm jos singure. :))

img_1780

Deci vă propun un program șoc de 5 zile, ca să mai reduceți efectele exceselor de Crăciun.

5 pași ca să arăți cât mai bine de Revelion în 5 zile

1. Detoxifiere și 3-4 kg jos

Nici nu vreau să mă gândesc la ce ați mâncat zilele astea. Ficatul vostru, însă, cu siguranță simte efectele și nici perioada de Revelion nu este diferită. Așa că o cură de 3 zile de detoxifiere va fi o binecuvântare pentru organism și vă ajută să dați jos și câteva kg, 3-4 în funcție de organism. Veți arăta mai bine în rochii mulate plus că faceți loc pentru kg pe care le veți pune în primele zile ale anului. :))

Cura despre care vă vorbesc o găsiți AICI.

2. Cum și ce mâncați în celelalte 2 zile

După detoxifiere, urmați regulile unei diete sănătoase pe care le găsiți AICI și evitați combinațiile interzise, din tabelul de AICI.

3. Punem puțin fundul la muncă

Adică facem exerciții cardio, pentru tonifiere, pe de o parte, dar și pentru încă 1-2 kg în minus. Dacă vi se pare prea grea cura de detoxifiere, mâncați în toate cele 5 zile după regulile de la punctul 2 și faceți exercițiile din clipul de mai jos.

4. Tonifiem puțin fundul și picioarele

Punem fesierii la muncă puțin și picioarele ca să avem un aspect zvelt și tineresc. Asta facem cu exerciții funcționale care ne ajută să ne creștem rezistența și să mai punem niște masă musculară. Aveți mai jos un program în timp real. Nu trebuie decât să dați play la video și vă antrenați împreună cu mine.

Dacă faceți zilnic exercițiile de la punctele 3 și 4 vă garantez că, în primul rând, vă veți simți mai frumoasă, nu doar că veți arăta mai bine. Încrederea în sine face 90% din valoarea unei ținute. Aceeași rochie poate arăta banal sau fabulos în funcție de CUM este purtată.

5. Hidratați-vă și odihniți-vă

2 litri de apă sau ceai pe zi și 6-8 ore de somn pe noapte. Vor spori exponențial rezultatele exercițiilor și ale detoxifierii. Și pielea va fi mai luminoasă și mai frumoasă.

Dacă v-a plăcut articolul vă puteți abona la blog ca să nu le pierdeți pe următoarele sau dați like la pagina mea de Facebook unde găsiți și alte articole, zic eu, interesante din categoria nutriție-mișcare-sănătate-viață. Antrenamente video găsiți pe canalul meu de YouTube la care, de asemenea, vă invit să vă abonați. Și mă găsiți și pe Instagram.