Meniul meu (3) – Ce am mâncat ieri

Pentru că mulți mi-ați cerut exemple concrete de meniuri pentru o zi, am început să vă spun ce am mai mâncat eu. Am constatat că postările au avut succes așa că am zis să continui. Acum sunt în concediu, deci am și programul mai așezat, așa că apuc să mănânc la fel. 🙂 Trebuie să specific, încă de la început, că, într-o zi normală de muncă, programul se decalează și se mai inversează ordinea mesele, dar, ca principiu general, mănânc în fiecare zi de 5 ori.

img_1780

Așadar…

Ce am mâncat ieri

Micul dejun: brânză de capră, 1 felie de pâine integrală, salată tabouleh, 1 iaurt în care am pus afine

Gustare: Pepene roșu și struguri

Prânz: 3 ouă fierte, cu salată de roșii

Gustare: alune crude

Cină: Somon la grătar cu legume la grătar și salată tabouleh

Ca și până acum, nu vă dau cantitățile fiindcă depind de activitatea fiecăruia și eu nici nu-mi cântăresc mâncarea. Mănânc fix atât cât să mă satur, de fiecare dată, fără însă să mă simt ghiftuită, să nu mă mai pot mișca. Pentru mine mâncatul e o necesitate, nu o plăcere. 🙂 Nu am fost niciodată o gurmandă. Consider că există multe alte plăceri în viață. 🙂

Veți spune, probabil, că am un meniu plictisitor. :)) Asta și pentru că am câteva alimente preferate pe care le-aș mânca și de 10 ori pe zi: adică salata tabouleh și fructele. 🙂

One thought on “Meniul meu (3) – Ce am mâncat ieri

  1. Pepenele rosu si galben sunt singurele fructe care se manaca individual, fara nici o combinatie,doar cu putin ulei ptr asimilarea licopenului.

Comments are closed.