Cel mai simplu lucru pe care-l poți face pentru corpul tău dar cu efecte extraordinare

Ați rămâne uimiți cum lucruri pe care le considerați minore stau în calea siluetei pe care vi-o doriți sau a cearcănelor de care nu reușiți să scăpați, a problemelor cu pielea sau părul sau, mai grav, a unor probleme majore de sănătate.

Unul dintre lucrurile pe care majoritatea le minimalizează este hidratarea. Deși nu ne concentrăm, de cele mai multe ori, la câtă apă bem, absolut fiecare proces din organism depinde de aceasta. Iar organismul îmbătrânește prematur în lipsa ei.

Despre lichide și cum se beau ele, fiindcă să bei nu este egal cu a te hidrata, am vorbit pe larg AICI.

Astăzi, însă, vă spun cel mai simplu lucru pe care-l puteți face pentru o mai bună hidratare.

400 de ml de apă imediat după trezire

Știu, poate părea imposibil pentru cineva care nu e obișnuit să bea apă dar, credeți-mă, nu este. La început va fi mai greu apoi devine un automatism. O cană de apă de 400 de ml, la temperatura camerei, pe stomacul gol, imediat după ce v-ați trezit, va face minuni pentri digestie, pielea va fi mai frumoasă și mai strălucitoare, părul la fel. Și mâncați dupa jumătate de oră după ce ați băut-o.

Așa am început și eu să beau apă, după ce ani de zile nu beam decât sucuri. Puteți să stoarceți în ea și puțină lămâie, pentru savoare. Pe lângă avantajele pe care vi le-am enumerat, vă va deschide apetitul pentru băut apă și în timpul zilei.

Dacă v-a plăcut articolul vă puteți abona la blog ca să nu le pierdeți pe următoarele sau dați like la pagina mea de Facebook unde găsiți și alte articole, zic eu, interesante din categoria nutriție-mișcare-sănătate-viață. Antrenamente video găsiți pe canalul meu de YouTube la care, de asemenea, vă invit să vă abonați. Și mă găsiți și pe Instagram.