Exerciții simplu de făcut acasă și eficiente pentru sâni fermi și frumoși

La fel ca oricare alți mușchi, și pectoralii se antrenează. Lucru important nu doar pentru bărbați dar și pentru femei pentru că ajută sânii să fie fermi. Este normal să ai grijă de toți mușchii tăi, nu doar de unii, atât pentru sănătate cât și pentru a avea un trup armonios.

Și frumusețea sânilor nu stă în mărimea lor, după părerea mea, ci în fermitate. Fetele de mai sus sunt modelele de la Victoria Secret, plătite foarte bine pentru frumusețea lor. Niciuna n-are sâni imenși dar se vede la fiecare că are grijă de ea.

Și gata cu vorba. Iată tutorial video cu 3 exerciții foarte eficiente pentru piept. Fiecare se execută timp de 50 de secunde, cu 10 secunde pauză și faceți 2-3 serii.

Dacă v-a plăcut articolul vă puteți abona la blog ca să nu le pierdeți pe următoarele sau dați like la pagina mea de Facebook unde găsiți și alte articole, zic eu, interesante din categoria nutriție-mișcare-sănătate-viață. Antrenamente video găsiți pe canalul meu de YouTube la care, de asemenea, vă invit să vă abonați. Și mă găsiți și pe Instagram.