Exerciții pentru care nici nu trebuie să pleci de pe canapea, ca să începi să te antrenezi acasă

Mișcarea, ca orice altceva, este chestie de obișnuință. Desigur că, dacă ai o viață sedentară, pare o adevărată corvoadă să faci constant ceva exerciții fizice, să alergi sau să te apuci de un sport. Dar, ca orice altă activitate, dacă găsești ceva ce-ți place și sesisezi că te face și să te simți bine, apoi devine chiar o plăcere.

Primul pas, însă, este să începi de undeva. Nu doar că mișcarea te va ajuta să arăți mai bine și, garantez, să te simți mai bine dar sedentarismul este extrem de periculos pentru sănătate. Chiar dacă asta nu reprezintă o preocupare la tinerețe, la un moment dat trebuie să înceapă să ne preocupe pe toți și asta, dacă vrem să avem o viață de calitate desigur.

Ca să fie cât mai simplu începutul și să nu mai las loc nici măcar scuzei cu lipsa timpului, iată 3 exerciții extrem de simple, dar eficiente, pentru care nici măcar nu trebuie să vă ridicați de pe canapea. Oricine stă măcar 3 minute pe zi în canapea, eventual când se uită la TV.

Desigur că le puteți face de mai multe ori iar, dacă ați prins gustul, găsiți pe canalul meu de YouTube și alte exemple de antrenamente pe care le poate face oricine acasă și pentru care nici măcar nu vă trebuie echipament. Doar puțină voință. 🙂

Dacă v-a plăcut articolul vă puteți abona la blog ca să nu le pierdeți pe următoarele sau dați like la pagina mea de Facebook unde găsiți și alte articole, zic eu, interesante din categoria nutriție-mișcare-sănătate-viață. Antrenamente video găsiți pe canalul meu de YouTube la care, de asemenea, vă invit să vă abonați. Și mă găsiți și pe Instagram.