Brațe frumoase și tonifiate pentru a arăta superb în rochiile fără mâneci

Brațele sunt primele care ne dau de gol când suntem sedentari și nu ne ocupăm de noi. Chiar și unele persoane slabe au brațe lipsite de formă, îngroșate în mod inestetic sau anorexice și scheletice. Și se văd foarte urât la rochiile și bluzele fără mâneci. Desigur că poți să ignori sau să le acoperi dar mai există și varianta în care faci câteva lucruri simple care oricum îți vor da și în general o stare de bine.

Pentru persoanele care vor să se apuce de mișcare și vor brațe frumoase și tonifiate, iată 3 exerciții foarte simple, pentru începători. Aceste exerciții vă vor ajuta și să scăpați de durerile de spate, cele din zona cervicală, datorate pozițiilor deficitare de dormit și de stat la birou, pe canapea etc dar și de sedentarism, în general. Fiindcă toate acestea duc la atrofierea mușchilor care susțin coloana vertebrală și, implicit, la dureri care chiar se pot croniciza.

Dacă v-a plăcut articolul vă puteți abona la blog ca să nu le pierdeți pe următoarele sau dați like la pagina mea de Facebook unde găsiți și alte articole, zic eu, interesante din categoria nutriție-mișcare-sănătate-viață. Antrenamente video găsiți pe canalul meu de YouTube la care, de asemenea, vă invit să vă abonați. Și mă găsiți și pe Instagram.