Top 10 alimente care fac minuni împotriva grăsimii din jurul taliei

Am zis de nenumărate ori că dieta este extrem de importantă pentru a avea un abdomen plat și frumos reliefat, chiar și pentru cei care fac exerciții specifice. Mai ales în cazul femeilor, fiindcă bărbații sunt ajutați de testosteron în sensul ăsta, nutriția este extrem de importantă. Mă rog, dacă nu cumva compensați cu foarte mult sport. O talie subțire, însă, nu este doar o problemă estetică ci și una de sănătate, una majoră chiar!

Orice medic vă va spune că, oricât de slab ai fi, dacă ai grăsime în jurul taliei, trebuie să faci ceva să scapi de ea, fiindcă aceasta indică grăsime în jurul organelor. În plus, această grăsime viscerală provoacă și modificări hormonale. Profesorul Gheorghe Mencinicopschi a explicat foarte clar și în cărțile sale și când l-am avut invitat în emisiune.

Cheia unui abdomen fără grăsime este o alimentație organizată, echilibrată și cât mai simplă. Veste bună, însă, este că există alimente care intensifică arderile metabolice și ajută la arderea grăsimilor. Așadar, iată 10 cele mai bune alimente care te ajută să scapi de grăsimea din jurul taliei:

  1. Avocado
  2. Carne slabă
  3. Ceai verde
  4. Fasole
  5. Fructe roșii
  6. Migdale
  7. Ouă
  8. Ovăz
  9. Ulei de măsline
  10. Vegetale verzi

Dacă v-a plăcut articolul vă puteți abona la blog ca să nu le pierdeți pe următoarele sau dați like la pagina mea de Facebook unde găsiți și alte articole, zic eu, interesante din categoria nutriție-mișcare-sănătate-viață. Antrenamente video găsiți pe canalul meu de YouTube la care, de asemenea, vă invit să vă abonați. Și mă găsiți și pe Instagram.