BLOGROLL CORONAVIRUS – Pozele cu care un american vindecat a șocat SUA. Înainte și după boală

Are 43 de ani, este asistent medical în San Francisco și, înainte să se îmbolnăvească cu coronavirus, făcea antrenamente aproape zilnic și nu avea nicio altă boală. După ce a stat aproape 6 săptămâni într-un spital din Boston, a postat pe Instagram selfie-uri făcute înainte și după boală, poze despre care presa americană titrează că sunt șocante. Și chiar diferența este uriașă. Citat de Fox News, în articolul pe care îl puteți citi AICI, Mike Schultz spune că a slăbit aproape 23 de kg, că a fost un efort uriaș să stea în picioare ca să facă această poză și că a vrut să arate lumii efectele pe care le poate avea COVID 19 și că i se poate întâmpla oricui. Fox titrează că postarea sa a devenit virală pe Instagram.

David Mack on Twitter

Spoke with Mike Schultz who has gone viral for sharing a before/after photo of his six weeks in the hospital after contracting the coronavirus at the Miami Winter Party Festival https://t.co/hLJX3HDP8L

“Nu contează dacă ești tânăr sau bătrân, dacă ai boli preexistente sau nu. Te poate afecta”, a declarat Mike Schultz citat de Fox News. Mai spune că a fost extenuat chiar și să stea în picioare câteva minute ca să-și facă poza și că i s-a redus semnificativ capacitatea pulmonară: “Am fost atât de slăbit. Asta a fost una dintre cele mai frustrante părți. Nu puteam să țin telefonul. Era atât de greu. Nu putea să scriu fiindcă mâinile îmi tremurau tare.” Povestește că pierduse complet noțiunea timpului în cele 6 săptămâni de spitalizare: “Credeam că a trecut doar o săptămână.”

https://www.advocate.com

Mike Schultz a plecat la Boston la mijlocul lunii martie ca să-și viziteze iubitul. O săptămână mai târziu au mers la Miami Beach la un festival de unde, apoi, 38 de persoane au fost testate pozitiv cu coronavirus și 3 bărbați au și murit. “Știam că virusul circulă. Totuși nu erau niciun fel de restricții. Niciun lockdown. Ne-am gândit că, mă rog, trebuie să ne spălăm pe mâini mai mult și să fim atenți să nu ne atingem fața.” La câteva zile după ce a ajuns în Boston, avea febră 39,5 iar plămânii îi erau plini cu lichid. A fost dus de urgență la spital, intubat timp de mai bine de o lună iar iubitul său, care a sunat la spital și a comunicat pe FaceTime cu ajutorul unei asistente, spune că “era cam ca și cum ar fi fost în comă.”

www.news965.com

De când a fost externat săptămâna trecută, Schultz spune că a primit multe reacții din cauză că a participat la festivalul din Miami Beach dar că acum vrea să se concentreze pe recuperare: “Nu am crezut că poate fi atât de serios până când lucrurile nu au început să se întâmple. Am crezut că sunt suficient de tânăr ca să nu mă afecteze și știu că mulți oameni gândesc așa.”

Dacă v-a plăcut articolul vă puteți abona la blog ca să nu le pierdeți pe următoarele sau dați like la pagina mea de Facebook unde găsiți și alte articole, zic eu, interesante din categoria nutriție-mișcare-sănătate-viață. Antrenamente video găsiți pe canalul meu de YouTube la care, de asemenea, vă invit să vă abonați. Și mă găsiți și pe Instagram.