Exerciții pentru leneși. Cu VIDEO

Lenea este, de fapt, cea mai mare problema când vine vorba despre făcut mișcare. Din cauza ei ajungem să invocăm tot felul de pretexte gen: nu am timp, sunt prea obosit etc. Și, cum mereu îndemnul meu a fost: “să ne ridicăm fundul de pe canapea”, m-am gândit că poate aici am greșit în tot timpul ăsta. :))

Așa că am filmat exerciții pentru care nici măcar asta nu trebuie să faceți. Sau, mă rog, trebuie să vă ridicați fundul dar doar puțin. :)) Vă dau două exemple de astfel de antrenamente, foarte simple, sunt concepute pentru începători, dar și foarte eficiente. Nu trebuie decât să ascultați cu atenție explicațiile.

Antrenamente pe canapea

Nici măcar nu durează mult. Desigur că nu vă oprește nimeni să le faceți pe amândouă odată sau să faceți mai multe serii. Mai multă mișcare n-a dăunat nimănui. 🙂

Dacă v-a plăcut articolul vă puteți abona la blog ca să nu le pierdeți pe următoarele sau dați like la pagina mea de Facebook unde găsiți și alte articole, zic eu, interesante din categoria nutriție-mișcare-sănătate-viață. Antrenamente video găsiți pe canalul meu de YouTube la care, de asemenea, vă invit să vă abonați. Și mă găsiți și pe Instagram.