Ieri a fost duminică, singura mea zi liberă din săptămână, sau aproximativ liberă :)) Și nu mereu dar asta e altă poveste. 🙂 Fiind zi liberă, pot să fiu mult mai organizată când vine vorba de mese deci pot mânca în ordinea clasică, mult mai așezat. Dar asta e mai puțin important. Așa cum v-am mai spus, contează să respecți principiile generale, chiar dacă nu poți lua mesele în ordinea clasică, adică 3 principale cu 2 gustări între ele. V-am mai exemplificat cum procedez când timpul nu-mi permite.
Iar principiile generale sunt: neapărat mic dejun consistent, mâncat apoi puțin și des, cam de 5 ori pe zi, mesele la distanță de 2-3 ore una față de cealaltă, cu alimentele permise, lista mea o găsiți AICI, și respectând combinațiile alimentare bune și proaste. Dacă nu le știți, le aveți AICI într-un tabel extrem de simplu de citit. Ca să fie mai simplu, dau din când în când și câte un exemplu concret cum pun eu în practică toate astea. Așadar, iată ce am mâncat ieri:
Mic dejun
Pâine din făină integrală cu semințe prăjită cu miere și ceai de iasomie.
Gustare 1
Struguri.
Prânz
Hummus cu pâine integrală cu semințe și salată tabouleh.
Gustare 2
Prăjitură raw-vegană de ciocolată cu fructe de pădure. Cumpărată nu făcută de mine. J)
Cină
Piept de curcan cu legume la cuptor și gogonele în saramură.
Dacă v-a plăcut articolul vă puteți abona la blog ca să nu le pierdeți pe următoarele sau dați like la pagina mea de Facebook unde găsiți și alte articole, zic eu, interesante din categoria nutriție-mișcare-sănătate-viață. Antrenamente video găsiți pe canalul meu de YouTube la care, de asemenea, vă invit să vă abonați. Și mă găsiți și pe Instagram.