Ce am mâncat ieri. Din nou, variantă completă de meniu pentru o zi

Iată încă un exemplu de meniu complet pentru o zi, care respectă toate regulile pe care le expun zilnic pe acest blog. Obișnuiesc din când în când să vă mai spun ce am mâncat eu cu o zi înainte tocmai pentru a vă fi mai simplu să înțelegeți în ce mod să aplicați teoria.

Ieri a fost o zi de lucru așa că nu am respectat ordinea clasică a meselor fiindcă, așa cum v-am mai spus, nu-mi place să mănânc mâncare gătită când sunt la muncă. Dar tocmai asta vreau să subliniez: ideea este să respectați regula generală, respectiv mâncat puțin și des, de preferat 5 mese pe zi, 3 principale și 2 gustări. În rest, vă puteți adapta în funcție de activități. Dar să nu mai lungim vorba. Iată ce am mâncat ieri.

Mic dejun

Platou de brânzeturi și cașcaval cu roșii și ardei iute.

Gustare 1

Banane.

Gustare 2

O prăjitură raw-vegană cu fructe de pădure.

Masa principală 2

Pui cu ciuperci la cuptor și salată verde acrită cu lămâie.

Masa principală 3

Salată de vinete cu roșii.

Dacă v-a plăcut articolul vă puteți abona la blog ca să nu le pierdeți pe următoarele sau dați like la pagina mea de Facebook unde găsiți și alte articole, zic eu, interesante din categoria nutriție-mișcare-sănătate-viață. Antrenamente video găsiți pe canalul meu de YouTube la care, de asemenea, vă invit să vă abonați. Și mă găsiți și pe Instagram.