Ce am mâncat ieri

Să începem cu regula de bază: eu mănânc de 5 ori pe zi. Uneori chiar și de mai multe ori, dacă am treabă și dorm mai puțin. Știu că nu pare. :)) Dacă mănânci puțin și des iată că nu înseamnă că te îngrași. Dimpotrivă chiar. Regula mea: mănânc la micul dejun până mă satur, apoi cam la 3-4 ore, poate chiar și la 2. Deci niciodată pe fond de foame avansată.

Găsiți pe blog lista mea de alimente și reguli de nutriție, cele pe care le aplic eu adică, așa că nu le mai reiau. Am mai explicat regula meselor ca să fie mai clar meniul. Teoretic: 3 mese principale și 2 gustări. Practic, le mănânc în ordinea care-mi vine. În general, în timpul săptămânii nu respect formula clasică: mic dejun, gustare, prânz, gustare, cină fiindcă în timpul zilei, când sunt la muncă, nu-mi place să-mi comand mâncare gătită. Ideea e că lucrurile nu sunt stricte. Acum, concret, iată ce am mâncat ieri:

Mic dejun

Omletă cu legume și salată de roșii cu sare de mare.

Gustare 1

Două banane mari.

Gustare 2

Biscuiți din făină integrală și semințe.

Masă principală 2

Hummus cu salată tabouleh

Masă principală 3

Ficăței la tigaie cu salată verde acrită cu lămâie.

Dacă v-a plăcut articolul vă puteți abona la blog ca să nu le pierdeți pe următoarele sau dați like la pagina mea de Facebook unde găsiți și alte articole, zic eu, interesante din categoria nutriție-mișcare-sănătate-viață. Antrenamente video găsiți pe canalul meu de YouTube la care, de asemenea, vă invit să vă abonați. Și mă găsiți și pe Instagram.