Cum să-ți iei echipament ieftin și bun și unde poți să vinzi ce nu mai folosești

Am tot vorbit despre beneficiile mișcării asupra sănătății, n-o mai iau de la capăt, și că sunt absolut convinsă că nu există persoană care să nu găsească un sport care-i place. Totul este să încerci până-l găsești. Bun, mulți îmi vor spune că nu este chiar atât de simplu mai ales că mai toate formele de mișcare implică și o investiție. Înțeleg perfect că viața pe care o ducem implică atât de multe priorități încât parcă nu-ți vine să arunci banii pe ceva ce e posibil să nu mai folosești.

Am trecut prin același lucru când mă tenta să mă apuc de sporturi de contact, box în principal, dar nu eram sigură dacă mi se și potrivește, dacă voi face față pentru că una e să te uiți la Tyson la TV și alta e când descoperi cât efort implică. Iar boxul implică o investiție și nu mă plâng dar nici nu arunc banii pe fereastră. Mă gândeam: la naiba, dau o gălăgie de bani pe mănuși de box și bandaje și dacă renunț ce fac? Le port de Revelion? :))

Eu la primul antrenament MMA

Soluția pe care am găsit-o a fost să merg la primele antrenamente cu unele folosite de altcineva înainte. Oricum la ce știam eu să fac nu făceau mănușile vreo diferență uriașă. :)) Mi-am cumpărat unele noi și mai scumpe abia când am început să mai știu de capul meu. La început nu știam nici măcar ce mărime am nevoie, de unde să mai fac și diferența între ele, să știu ce-mi place?!

Iar boxul este doar un exemplu. Pentru multe alte sporturi ai nevoie de ceva mai mult decât un tricou și un pantalon scurt. Pentru cei care vreți să încercați varianta, zilele astea, până pe 25 martie, se desfășoară Trocathlon, în magazinele toate cele 22 de magazine Decathlon și pe trocathlon.ro, de unde puteți și să vă rezervați produsele care vă interesează. Sunt produse în stare foarte bună, verificate de specialiști, la prețuri mai mult decât accesibile. Avantajul major față de a cumpăra din nu știu ce surse obscure este că ai o echipa alături care te sfătuiește, iar la schiuri și biciclete ai și o revizie gratuită, valabilă timp de 1 an. Mie asta mi s-a părut foarte tare. Până și cu produsele noi te poți trezi că se strică după o lună.

Partea și mai bună e că tot la Trocathlon poți să duci și echipamentele sportive pe care nu le mai folosești, să le vinzi. Eu, una, nu țin în casă mai mult de două perechi de mănuși sau de gantere fiindcă n-am spațiu. Nu stau în vreun palat să păstrez ce nu mai folosesc. Le duci la Trocathlon, au acolo specialiști care le evaluează și te ajută să stabilești un preț realist la care să ai șanse să vinzi produsul. Iar, când s-a vândut, primești un voucher de valoarea respectivă cu care poți să cumperi orice produs nou din magazinele Decathlon. Asta tocmai am făcut eu cu clăparii vechi, când am decis să mi-i schimb. De ce să țin în casă două perechi, mai ales că ocupă și mult loc, plus că sunt și destul de scumpi?! Mai am și alte lucruri de cumpărat.

Am aflat de eveniment, am intrat pe trocathlon.ro, mi s-a părut foarte simplu și mi-am încercat norocul. Deci există soluții pentru orice. Numai să vrei să te apuci să te miști, nu să căutăm scuze. 🙂

Dacă v-a plăcut articolul vă puteți abona la blog ca să nu le pierdeți pe următoarele sau dați like la pagina mea de Facebook unde găsiți și alte articole, zic eu, interesante din categoria nutriție-mișcare-sănătate-viață. Antrenamente video găsiți pe canalul meu de YouTube la care, de asemenea, vă invit să vă abonați. Și mă găsiți și pe Instagram.