Silueta mai frumoasă cu doar 5 minute pe zi

Chiar dacă ești slab(ă), nu înseamnă neapărat că arăți și bine. Eu am trecut prin faza asta. Eram slabă dar pielea avea un aspect flasc și mușchii erau netonifiați. Iar dacă vrei să slăbești, mișcarea, adăugată unei diete echilibrate, este cea mai bună idee.

img_4092

Contrar ideii foarte larg răspândite, nu este nevoie de mare lucru ca să te antrenezi: nici de echipament, nici foarte mult timp și nici măcar o condiție fizică ieșită din comun nu trebuie să ai. Oricine poate începe să se miște, la orice vârstă, numai să-și dorească asta.

Și poți să o faci foarte bine în intimitatea propriei case, eventual în timp ce te uiți la TV. Deci nu trebuie să-ți dai peste cap programul.

Iată mai jos un antrenament foarte simplu și eficient pentru tot corpul, care durează doar 5 minute.

Desigur că, pentru rezultate mai rapide, puteți face mai multe serii și să-l alternați cu alte exemple pe care le găsiți pe canalul meu de YouTube.

Dacă v-a plăcut articolul vă puteți abona la blog ca să nu le pierdeți pe următoarele sau dați like la pagina mea de Facebook unde găsiți și alte articole, zic eu, interesante din categoria nutriție-mișcare-sănătate-viață. Antrenamente video găsiți pe canalul meu de YouTube la care, de asemenea, vă invit să vă abonați. Și mă găsiți și pe Instagram.