Ce am mâncat ieri. Nou meniul complet pentru o zi

Așa cum am mai spus, cheia unui corp frumos dar și sănătos este un program de mese cât mai organizat. Iar dacă mâncați puțin și des cu siguranță veți constata că veți consuma o cantitate mai mică de alimente decât dacă mâncați doar de 2 ori pe zi și atunci pe fond de foame avansată.

POZA NOUA BLUG

Eu mănânc de 5 ori pe zi, exact așa cum recomand pe blog. Mi se întâmplă să mai inversez ordinea meselor. Nimic în viață nu trebuie să fie exagerat de strict. 🙂 Mă adaptez la program și la cheful pe care-l am. Iată un exemplu de meniu complet, desigur cu alimentele care-mi plac mie, din moment ce e al meu. :))

Mic dejun

Omletă cu legume, fiecare pune ce-i place sau ce are prin casă. Plus salată de roșii.

Gustare 1

Două piersici mari.

Prânz

Supă cremă de brocolli cu crutoane.

Gustare 2

Două felii de pâine integrală cu unt de arahide.

Cină

Dorada sau alt pește care vă place, de preferință de apă sărată, cu legume și sos de lămâie, la cuptor, cu salată verde acrită cu lămâie.

Dacă v-a plăcut articolul vă puteți abona la blog ca să nu le pierdeți pe următoarele sau dați like la pagina mea de Facebook unde găsiți și alte articole, zic eu, interesante din categoria nutriție-mișcare-sănătate-viață. Antrenamente video găsiți pe canalul meu de YouTube la care, de asemenea, vă invit să vă abonați. Și mă găsiți și pe Instagram.