Cele mai simple exerciții care te ajută să slăbești. Pentru cei cărora nu le place să alerge

Există ideea foarte răspândită că trebuie neapărat să alergi, dacă vrei să slăbești. Bineînțeles că este o metodă foarte bună dar alergatul nu este simplu și, deci, nu e la îndemâna oricui. Plus că e posibil să nu-ți placă. Mie, de exemplu, mi se pare plictisitor. Sunt mai degrabă făcută pentru sporturi mai incitante, îmi place acțiunea. :)) Mă enervează să fac același lucru prea mult timp.

img_3452

Indiferent din ce motiv nu vă surâde chestia asta cu alergatul, vestea bună e că există și alte metode cel puțin la fel de eficiente pentru a slăbi și a vă tonifia musculatura.

Eu prefer să sar coarda sau urcatul scărilor în ritm alert.

De asemenea, în clipul de mai jos, găsiți exerciții pentru care nici măcar nu trebuie să ieșiți din casă. Le puteți face în sufragerie. Nu necesită mult spațiu.

Și încă o variantă de antrenament cardio.

Pentru efecte mai rapide, le puteți combina într-un singur antrenament sau să faceți mai multe serii.

Dacă v-a plăcut articolul vă puteți abona la blog ca să nu le pierdeți pe următoarele sau dați like la pagina mea de Facebook unde găsiți și alte articole, zic eu, interesante din categoria nutriție-mișcare-sănătate-viață. Antrenamente video găsiți pe canalul meu de YouTube la care, de asemenea, vă invit să vă abonați. Și mă găsiți și pe Instagram.

One thought on “Cele mai simple exerciții care te ajută să slăbești. Pentru cei cărora nu le place să alerge

Comments are closed.