Ce am mâncat ieri

Cum ziceam, e bine și cu teoria dar, din când în când, mai trebuie venit și cu exemple concrete. Așa că, din când în când, vă spun ce am mâncat eu într-o zi normală. Mă rog, la mine nici nu prea sunt diferite zilele. Nu am obiceiul să mănânc mai mult în concediu sau de sărbători. Mănânc în general foarte mult. :))

Ce vreau să precizez: am mai povestit că, în urmă cu nu foarte mult timp, acum 5 ani pe vremea asta, aveam vreo 10 kg în plus. Să știți că mâncam mai puțin. Mai puțin dar mai prost și nici nu făceam deloc mișcare. Era îngrozitor. Sincer, nu-mi dau seama cum am putut trăi așa atât de mult timp. 🙂

poza noua

Chiar dacă nu faceți mișcare, puteți adopta liniștiți meniurile mele. Cantitățile vor fi diferite tocmai de asta nici nu vi le dau pe ale mele. Dacă mâncați regulat, 3 mese principale și 2 gustări, cam la 2 ore distanță, nici nu va trebui să vă concentrați la cantități. Eu nu o fac. Mănânc exact cât îmi cere corpul. Așadar

Meniul meu de ieri

Mic dejun

Un castron de musli amestecat cu magiun de casă din prune, făcut fără pic de zahăr, nu-mi plac alimentele foarte dulci, cu lapte semidegresat, adică 1,5% grăsime. Nu fug prea tare de grăsimi dar nu-mi place gustul laptelui integral.

Gustare

Brânză de capră cu roșii.

Prânz

Pui cu muștar, făcut la cuptor, cu salată de varză albă.

Gustare

2 banane mari.

Cina

Ton la grătar, cu legume tot la grătar și salată verde.

Dacă v-a plăcut articolul vă puteți abona la blog ca să nu le pierdeți pe următoarele sau dați like la pagina mea de Facebook unde găsiți și alte articole, zic eu, interesante din categoria nutriție-mișcare-sănătate-viață. Antrenamente video găsiți pe canalul meu de YouTube la care, de asemenea, vă invit să vă abonați. Și mă găsiți și pe Instagram.