Ce mănânc eu. Exemplu de meniu complet pentru o zi

V-am promis că, din când în când, ieșim din zona teoriei și vin cu exemple concrete de meniuri. Toate sunt construite pe forma 5 mese: 3 principale și 2 gustări. Intervalul între ele este cam de 2-3 ore.

POZA NOUA MEDIU

Poate nu le veți găsi prea inventive dar asta din cauza faptului că sunt exemple reale din ce mănânc eu iar pe mine nu mă prea preocupă chestia asta cu mâncarea. V-am mai spus, sunt o norocoasă, nu sunt gurmandă. Așadar

Exemplu de meniu complet pentru o zi

Mic dejun

Omletă din 2 ouă, chiar și 3 dacă sunteți o persoană mai activă, la care adăugați toate legumele favorite. Mai puteți pune semințe de chia, floarea soarelui etc, de care aveți, la fel, dacă aveți activitate fizică mai intensă.

Gustare

Unul sau două mere.

Prânz

O salată, fie de legume, fie verde cu baby spanac, fiecare după fantezie, cu brânză de capră, semințe sau nuci și lămâie. La semințe și nuci, însă, fiți atenți la cantitate. Au foarte multe calorii.

Gustare

O felie de pâine integrală cu unt de arahide.

Cină

Ruladă din piept de curcan cu amestec de legume la mijloc, alături de salată de varză acră.

Dacă v-a plăcut articolul vă puteți abona la blog ca să nu le pierdeți pe următoarele sau dați like la pagina mea de Facebook unde găsiți și alte articole, zic eu, interesante din categoria nutriție-mișcare-sănătate-viață. Antrenamente video găsiți pe canalul meu de YouTube la care, de asemenea, vă invit să vă abonați. Și mă găsiți și pe Instagram.