Cum să faci mișcare prin casă, în timp ce te uiți la TV etc. Exemple de exerciții cu VIDEO

Scopul acestui blog este de a demonstra că nu ai nevoie decât de voință ca să faci mișcare. Lipsa de timp sau de bai de mers la sală, de echipament etc nu sunt decât pretexte, motive ca să justifice lipsa de voință. Eu am o slujbă care nu are absolut nicio legătură cu mișcarea, sportul etc, cu un program infernal care nu-mi permite să mă duc la sală. Așa că nu mă duc dar asta nu mă impiedică să fac antrenamente acasă. Și vă arăt pe blog ce fac eu, cu rezultatele care sunt. 🙂

2

Și, în sprijinul acestei idei, iată exemple concrete de exerciții pentru care nu ai nevoie de absolut nimic în plus. Ai totul în casă. Și am încercat să fiu cât mai creativă pentru a evita căderea în monotonie. Sunt exerciții amuzante. Le puteți încerca și doar din dorința  de variație, de a face și altceva.

1. Exerciții pe care să le faci în timp ce te uiți la TV

În loc să stai pe canapea și să ronțăi diverse prostioare care se vor transforma în depozite de grăsimi, poți folosi canapeaua să faci exercițiile din clipul de mai jos.

Sau pe acestea:

2. La ce mai poți folosi un scaun

După exerciții pe canapea, iată și cum poți folosi un scaun ca să dai jos kilograme și să te tonifiezi. 🙂

3. Exerciții la perete

Absolut toate exercițiile de pe acest blog sunt gândite în așa fel încât să poată fi făcute acasă, într-o sufragerie normală de bloc, fără niciun fel de investiție, alta decât cea de voință și determinare :), pentru că nu necesită niciun fel de echipament. Găsiți multe exemple cu foto și video în meniu, la categoria “Programul meu de mișcare” și pe canalul meu de YouTube. Și voi pune mereu alte și alte exemple. Așa că, dacă vreți să vă țineți de treabă, abonați-vă la blog și la canalul de YouTube.

LIvrez și la comandă. :)) Așa că, dacă văd din mesajele voastre că există interes pentru ceva anume și n-am pus încă un antrenament pentru interesul respectiv, mă voi ocupa să rezolv problema. :)) Așa că nu ezitați să-mi scrieți. 🙂