Ce am mâncat ieri. Meniul meu într-o zi normală de muncă

Am văzut un mare interes pentru articolul cu meniul meu, din weekend, și mulți mi-ați spus că vreți să vă spun mai des ce mănânc. Și, cum spuneam că programul meu de mese poate diferi în weekend față de în cursul săptămânii, fiindcă sunt ceva mai liberă, am zis să vă arăt cam cum arată o zi obișnuită, din acest punct de vedere, când nebunia de la știri îmi dictează și programul de masă. Așadar…

Ce am mâncat ieri

img_3452

Dimineață, am mâncat hummus făcut acasă cu pâine neagră și salată tabouleh.

După vreo 3 ore am mai mâncat două nectarine.

Înainte să intru în emisie am mâncat 4 ouă fierte, tari.

Seara, ceea ce ar fi trebuit să fie cina a fost formată din piept de pui la grătar cu garnitură de vinete, tăiate rondele, tot la grătar și, din nou, salată tabouleh. Da, sunt înnebunită după această salată. 🙂

După alte vreo 2 ore am mai mâncat un castronel cu mure. Îmi plac la nebunie și fructele de pădure.

Iarăși, nu vă dau cantitățile fiindcă sunt irelevante. Ele trebuie să difere de la o persoană la alta în funcție de obiceiurile alimentare, de rata metabolică și de activitatea fizică.

Eu mă culc târziu, așa cum vă spuneam și în cealaltă postare în care v-am împărtășit meniul meu și pe care o găsiți AICI dacă ați ratat-o, și-mi fac antrenamentul seara.

După cum puteți observa, am inversat o gustare cu cina dar asta depinde și de felul gustării. Una e să mănânci fructe de pădure și alta e să mănânci migdale, de exemplu.

Sfatul meu este să mâncați pe săturate la micul dejun. Este cel mai important. Apoi să mâncați, la fiecare masă, încet și până vă potoliți foamea, nu să vă îndopați. Așa, corpul vostru va ține măsura în locul vostru.

3 thoughts on “Ce am mâncat ieri. Meniul meu într-o zi normală de muncă

Comments are closed.