Cele mai tari exerciții pe care le poți face acasă dacă vrei să slăbești. cu VIDEO

Ieri vă spuneam că, dacă vreți să slăbiți, trebuie să fiți foarte atenți (atente) ce metodă alegeți pentru că vă puteți afecta grav sănătatea și pe termen lung. Și vă spuneam cele 6 reguli pentru a slăbi sănătos. Dacă ați ratat postarea, o puteți citi AICI.

Așa cum spuneam, dieta trebuie completată cu mișcare. Și nu doar dacă vreți să slăbiți ci în general, pentru sănătatea voastră și dacă vreți să vă prelungiți tinerețea cât mai mult timp.

Ca să slăbiți, trebuie să faceți antrenamente aerobe. Ceea ce în fitness se numește cardio. Adică să alergați, să mergeți pe bicicletă, să urcați scările în ritm alert. Toate acestea implică, însă, puțină organizare, deci mai mult timp. Dar există și exerciții foarte eficiente pe care le puteți face acasă. Aveți, în clipul de mai jos, o rutină cu 4 exerciții cardio care durează 4 minute. Repetați-o de 4 ori, luând doar pauză scurtă de băut apă între serii.

Rutina, așa cum e ea, de 4 minute, este excelentă ca încălzire înainte de antrenamentul de forță. Aveți pe acest blog mai multe exerciții pentru fiecare grupă de mușchi dar și un antrenament complet, cu foto și video. Mai găsiți și exerciții izometrice, adică acelea care presupun menținerea unei poziții o anumită perioadă de timp. Deci vă antrenați în timp ce stați. :)) Pe toate le găsiți în meniu, în categoria „Programul meu de mișcare”.

1

De asemenea, vor mai urma și alte tutoriale video. Deci abonați-vă la canalul meu de YouTube. 🙂