Tratament la care doar stai și ți se contractă mușchii. Bine sau ce?! Iar efectul este… Wow!

Și am mers din nou la spa. 🙂 Viața nebună pe care o duc, și cu o disciplină ușor cazonă fie vorba între noi, îmi permite foarte puține momente de relaxare. Mersul la spa e micul meu răsfăț care mă relaxează și îmi dă energie și optimism. Mă duc pentru că stresul, lipsa frecventă de somn, viața în orașul ăsta poluat și plăcerea vinovată a fumatului (da, fumez. Asta e :)) toate lasă urme asupra pielii. Și nu pot fi compensate, din păcate, prin nutriție echilibrată și sport. Cum am de gând să mai defilez cu trupul ăsta o perioadă, am grijă de el fiindcă n-o va face nimeni altcineva în locul meu.

Plus că dezavantajul oricărei femei slabe este că n-are grăsimea care să țină pielea întinsă. :)) Trebuia să existe și un dezavantaj. :)) De asta, după o vârstă, e mai estetic să fii grasă decât slabă și lăsată. Nu mai vorbim despre semnele curei de slăbire pe piele.

Primul lucru pe care-l fac în momentul în care ajung la spa este să mă așez la o țigară împreună cu doamna doctor Cristina Croitoru. :)) Nu, dumneaei nu fumează. Și de ce să nu-i fac munca mai grea dacă pot?! :)) Cum vă spuneam și în articolul anterior, Centro Donna Spa (www.centrodonna.ro) m-a cucerit cu terasa superbă făcută de Anto și soțul ei cu multă grijă și dragoste.

www.cenntrodonna.ro

www.centrodonna.ro

Pentru că sunt genul care se plictisește repede :)), doamna doctor îmi face mereu altă rutină. Ieri am încercat Techni Spa de la guru mondial în îngrijirea pielii, institutul Guinot din Paris. Aparatul are două tipuri de tratament: pentru lifting-fermitate și anticelulitic. Vă povestesc mai întâi despre cel făcut de mine și apoi despre celălalt.

Tratament cu electrostimulare pentru piele: lifting, fermitate și tonifiere

Deci tratamentul este pe bază de curent electric. Acesta este motivul pentru care ții în mână pe tot parcursul lui chestia aia metalică, pe care o vedeți și-n poză.

SPA AGAIN 3

 

Apoi Anca, o fată foarte drăguță și profesionistă, m-a dat cu un gel de la Guinot care conține antioxidanți gen vitaminele A, C și E, oligopeptide cu rol tensor, extract de germeni de grâu, malț, rozmarin, salvie (plantă cu efect regenerant, hidratant și detoxifiant), siliciu organic și extract de Centella Assiatica, despre care am citit mai târziu că face minuni pentru fermitatea și elasticitatea țesuturilor, și ulei esențial de lavandă care, pe lângă efectul calmant și liniștitor, este și un bun cicatrizant. Da! Am citit tot ce era scris pe el. Sunt obsedată și tipicară, știu. :))

CREMA

Ideea e, însă, că super-gelul ăsta nu are absolut niciun efect în lipsa curentului electric, adică trebuie ionizat pentru a acționa. De asta a început Anca să acționeze cu rolele alea două pe care le vedeți în poză.

SPA AGAIN 1

Pe lângă rolul de a activa gelul prin curentul galvanic, rolele transmit și curent excito-motor care face ca mușchii să se contracte acolo unde se acționează. Și, credeți-mă, se contractă foarte puternic. Sunt zone în care nu-ți poți controla piciorul, de exemplu. :)) După ce treci peste noutate, e foarte amuzant. Să vedeți când acționează pe talie cât de puternic se simte. Pe mine m-a făcut efectiv să mă mișc necontrolat, gen Michael Jackson în Thriller. :))

Ședința a durat 35 de minute, în cazul meu (am făcut de la talie în jos) și mi s-a spus că nu trebuie să fac duș 4 ore după tratament pentru că gelul continuă să acționeze.

Efectul este… Wow!! Piele mai netedă, mai strălucitoare, întinsă și elastică. Eu mă uit în special la genunchi, unde pielea este afectată cel mai mult de solicitarea articulației, gravitație (asta e, ne luptăm cu ea) sau slăbit. Sunt obsedată de ei pentru că nimic nu mi se pare mai dizgrațios decât o pereche de genunchi creți și lăsați, la vedere. Iar eu mi-aș dori să umblu în fustă și la 70 de ani dacă se poate, condiția fiind să arăt ca Tina Turner. :))

Acum, aparatul are și un alt dispozitiv, cu un fel de bile, care este folosit pentru celălalt tratament: anti-celulitic. Pentru care se folosește alt gel, anticelulitic. Pe lângă efectele de ionizare și stimulare musculară de la varianta pe care am făcut-o eu, bilele au și efect de lipoaspirație, care mobilizează depunerile pe care le denumim celulită.

GUINOT

Partea mișto e că tratamentul se face fix acolo unde aveți probleme deci slăbiți localizat: brațe, abdomen, coapse, fund, genunchi. Și am văzut, la cliente care l-au folosit, efecte după prima ședință: diminuarea vizibilă a aspectului de coajă de portocală iar, unde nu era foarte gravă, chiar dispariția ei. Ei spun că de la prima ședință pierzi 0,6 cm din circumferința coapselor și 1,5 cm de la talie. În cazul celui făcut de mine, au livrat exact ce au spus. Voi, dacă îl încercați, e suficient să vă măsurați înainte și după. :))

2 thoughts on “Tratament la care doar stai și ți se contractă mușchii. Bine sau ce?! Iar efectul este… Wow!

  1. Bună Andreea .Îmi plac foarte mult articolele tale și le citesc cu drag de fiecare data…Mulțumim!

Comments are closed.