Reiau, pe scurt, principiile pe care le aplic eu: în general 5 mese pe zi, 3 principale și 2 gustări, la distanță de 2-3 ore una de cealaltă și un singur fel de mâncare la masă, cât mai simplu, care să respecte combinațiile alimentare pe care le găsiți AICI, extrem de simplu de aplicat, în tabel.
Și, cum teoria poate părea complexă, iată și exemplu concret. Adică ce am mâncat ieri:
Mic dejun
Omletă cu legume și salată de roșii cu ardei iute
Gustare 1
Biscuiți din grâu dur cu tărâțe și semințe
Masă principală 2
Tagliatelle din grâu dur cu trufe, sos de trufe albe și hribi (funghi porcini)
Masă principală 3
Piept de curcan cu sos de roșii și salată verde
Gustare 2
Babic
Dacă v-a plăcut articolul vă puteți abona la blog ca să nu le pierdeți pe următoarele sau dați like la pagina mea de Facebook unde găsiți și alte articole, zic eu, interesante din categoria nutriție-mișcare-sănătate-viață. Antrenamente video găsiți pe canalul meu de YouTube la care, de asemenea, vă invit să vă abonați. Și mă găsiți și pe Instagram.