Ce am mâncat ieri

Cam o dată pe lună vă mai dau câte un exemplu concret de meniu pe care l-am avut cu o zi înainte, pentru a fi mai ușor de înțeles în ce fel aplic teoriile legate de nutriție pe care le expun zilnic pe blog.

Ieri, de exemplu, am avut o zi mai complicată, cu multe emoții, iar când se întâmplă asta nu prea am poftă de mâncare, plus că nici nu am avut timp de antrenament. Așa că am mâncat doar de 4 ori, nu de 5 așa cum fac de obicei. Iată că, așa cum v-am mai spus, regulile nu sunt bătute în cuie. Dar în mare le respect. Și, mai ales, niciodată nu încalc tabelul combinațiilor și intervalul de minimum 2 ore între mese. Dar nici nu sar peste prea multe. Altfel, sunt zile în care se întâmplă să mănânc de 6 ori, nu de 5, în funcție de chef și activitate.

Acestea fiind spuse, iată ce am mâncat ieri:

Dimineața

Platou de brânzeturi cu roșii și ardei iute

Gustare 1

Biscuiți din făină integrală cu cacao și semințe

Gustare 2

Smochine

Masă principală 2

Tartar de somon cu avocado și salată verde acrită cu lămâie

Dacă v-a plăcut articolul vă puteți abona la blog ca să nu le pierdeți pe următoarele sau dați like la pagina mea de Facebook unde găsiți și alte articole, zic eu, interesante din categoria nutriție-mișcare-sănătate-viață. Antrenamente video găsiți pe canalul meu de YouTube la care, de asemenea, vă invit să vă abonați. Și mă găsiți și pe Instagram.