Acum sunt plecată în vacanță ceea ce înseamnă că și meniul meu se schimbă puțin, nu pentru că-mi impun ci fiindcă mă adaptez activităților. Ca notă generală: mănânc foarte bine dimineața, nu-mi place să mănânc pe plajă decât fructe, nu plec de la plajă ca să mănânc, știu că nu e bine dar asta e, îmi place foarte mult plaja și, cum am concediu rar, profit cât pot. :)) Și beau mult mai multă apă. 🙂
Ideea, însă, este că respect, în orice condiții, 3 reguli de aur: mănânc puțin și des, la distanță de cel puțin 2 ore și respect tabelul combinațiilor alimentare pe care, dacă vreți, îl puteți consulta AICI. Așadar, iată concret ce am mâncat ieri:
Mic dejun
Platou de brânzeturi cu roșii și ardei iute.
Gustare 1
Piersici.
Gustare 2
Înghețată.
Masă principală 2
Somon fume cu lămâie și salată verde acrită tot cu lămâie.
Gustare 3
Floricele de porumb făcute cu unt de cocos și sare, caju.
Dacă v-a plăcut articolul vă puteți abona la blog ca să nu le pierdeți pe următoarele sau dați like la pagina mea de Facebook unde găsiți și alte articole, zic eu, interesante din categoria nutriție-mișcare-sănătate-viață. Antrenamente video găsiți pe canalul meu de YouTube la care, de asemenea, vă invit să vă abonați. Și mă găsiți și pe Instagram.