Regulile de nutriție pe care le aplic eu le-am dat deja în mai multe articole pe care le găsiți ușor în meniul blogului, la categoria “Nutriție”, la fel și lista mea de alimente. Exemplele însă fac teoria mai ușor de înțeles.
Ieri a fost o zi de lucru, un exemplu bun pentru a vă arăta că ordinea celor 5 mese, 3 principale și 2 gustări, poate fi lejer inversată în funcție de preferințe și de activități. Ceea ce eu fac în general în timpul săptămânii pentru că nu-mi place să mănânc feluri gătite când sunt la redacție, pe tastatură și nici să mă opresc din treabă, ca să mă duc la un restaurant din apropiere. Dar iată ce fac:
Mic dejun
3 ouă ochiuri făcute fără ulei, cu legume asortate și salată verde acrită cu lămâie
Gustare 1
Banane
Gustare 2
Desert din iaurt cu musli și fructe de pădure.
Masă principală 2
Un preparat libanez din carne de oaie crudă, maturată și foarte condimentată, cu ridichi și salată tabouleh.
Masă principală 3
Platou de brânzeturi și cașcaval cu roșii cherry.
Dacă v-a plăcut articolul vă puteți abona la blog ca să nu le pierdeți pe următoarele sau dați like la pagina mea de Facebook unde găsiți și alte articole, zic eu, interesante din categoria nutriție-mișcare-sănătate-viață. Antrenamente video găsiți pe canalul meu de YouTube la care, de asemenea, vă invit să vă abonați. Și mă găsiți și pe Instagram.