V-am tot scris ce mănânc eu și am observat că v-am dat exemple doar din weekend, zile în care meniul meu este unul clasic, în sensul că pot mânca mesele în ordinea uzuală. Și vă spuneam că, în timpul săptămânii, obișnuiesc să nu respect ordinea fiindcă nu-mi place să mănânc mâncare gătită la serviciu.
Iată, așadar, ce am mâncat ieri, ca să vă fie mai simplu să înțelegeți la ce mă refer și tocmai să se înțeleagă că regulile despre care vorbesc nu sunt bătute în cuie ci pot și trebuie să fie adaptate activității și stilului de viață al fiecăruia.
Micul dejun
Un bol mare cu iaurt grecesc, o banană mare tăiată felii, 3 lingurițe de magiun de prune făcut în casă fără zahăr, un pumn de migdale crude.
Gustare 1
Două banane mari.
Gustare 2
Alune.
Masă 2 (nu știu dacă să o cataloghez drept prânz sau cină:)) )
Pulpe dezosate de pui la grătar cu salată de varză.
Masă 3 (iarăși nu știu dacă e prânz sau cină :)) )
Urdă cu mărar și unt de arahide.
Precizare foarte importantă: între ultimele două mese am avut un antrenament destul de intens. De aici și prezența urdei după, extrem de importantă pentru refacerea și creșterea masei musculare.
Dacă v-a plăcut articolul vă puteți abona la blog ca să nu le pierdeți pe următoarele sau dați like la pagina mea de Facebook unde găsiți și alte articole, zic eu, interesante din categoria nutriție-mișcare-sănătate-viață. Antrenamente video găsiți pe canalul meu de YouTube la care, de asemenea, vă invit să vă abonați. Și mă găsiți și pe Instagram.