Ce fac eu la antrenamentele de MMA, adică bătăi. VIDEO

Am povestit de mai multe ori că, pe lângă antrenamentele pe care le fac acasă, merg o dată pe săptămână, când am mai mult timp și de două ori, la antrenamente de MMA, Mixed Martial Arts adică, bătăi pe scurt. :))

batai 1

Am explicat că m-am apucat de asta fiindcă îmi plăcea felul în care arată cei care practică acest sport, fiind antrenamente care implică folosirea intensă a tuturor grupelor de mușchi și care fac niște oblici abdominali după care eu mă dau în vânt. :))

batai 2

În plus, sunt antrenamente complexe, dinamice, care te solicită foarte mult și psihic fiindcă necesită multă concentrare, coordonare și strategie. Cu alte cuvinte, în niciun caz nu riști să te plictisești. :)) Ca să nu mai vorbim despre faptul că înveți să te aperi, ceea ce e foarte util în lumea nebună în care trăim.

eu-box

Colegii de la Observatorul Antenei 1 au fost curioși ce face o fată la antrenamente care în mentalul colectiv sunt pentru bărbați. Și au făcut un material foarte frumos pe care îl puteți vedea AICI.

Dacă vreți să vedeți mai multe imagini de la antrenament, iată filmarea făcută și care, desigur, din motive de spațiu, n-avea cum să intre întreagă în jurnalul de știri.

Needitat, necenzurat. :)) Cam așa mă distrez eu și credeți-mă că nu exagerez când spun că mă distrez maxim și că este o excelentă terapie psihică.

Dacă v-a plăcut articolul vă puteți abona la blog ca să nu le pierdeți pe următoarele sau dați like la pagina mea de Facebook unde găsiți și alte articole, zic eu, interesante din categoria nutriție-mișcare-sănătate-viață. Antrenamente video găsiți pe canalul meu de YouTube la care, de asemenea, vă invit să vă abonați. Și mă găsiți și pe Instagram.