Antrenament foarte eficient la… scaun

Mi-am propus să vă demonstrez că nu ai nevoie de nimic pentru a te apuca să faci mișcare. N-am timp, n-am echipament, n-am condiție fizică sunt doar pretexte.

Iată un antrenament foarte eficient, care nu durează mai mult de câteva minute, pentru care nu aveți nevoie decât de un scaun (cu siguranță aveți măcar unul în casă), pe care îl poate face oricine, chiar și în pijamale. Să spunem că nu puteți face exercițiile timp de 50 de secunde cum spun eu în clip. Faceți cât puteți. Dar fiți constanți(e)! Dacă vă țineți de treabă, sigur veți putea face mai mult. Curând!

Dacă v-au plăcut exercițiile, abonați-vă la blog și la canalul meu de YouTube. Mă ocup constant să concep noi rutine de antrenament cât mai amuzante și neplictisitoare, pe care le postez sub formă de tutoriale video.

img_1844

 

 

Dacă vă decideți să introduceți mișcarea ca o constantă în rutina zilnică, o schimbare în viața voastră cu atâtea beneficii încât nu am timp să le expun acum, e bine să vă gândiți și la echipamente corespunzătoare. Și aici mă refer, în special la încălțări, ca să vă protejați încheieturile. În acest clip, eu am folosit FILA de pe www.urbaner.ro

 

2 thoughts on “Antrenament foarte eficient la… scaun

Comments are closed.