Dacă nu faceți mișcare, faceți măcar asta

După cum v-am mai spus, pe lângă faptul că sunt atentă la ce mănânc și că fac mișcare zilnic, am grijă de pielea mea cu diverse tratamente. Tratamente prin care să ajut și mai mult organismul dar și să combat efectele toxinelor care mă afectează zilnic. V-am prezentat mai multe proceduri pe care le fac periodic, pentru fermitatea pielii, stimulare limfatică și sangvină și pentru a combate retenția genetică de apă. Le fac pe toate la Centro Donna Spa (www.centrodonna.ro) pentru că prețurile sunt bune comparativ cu alte locuri în care se fac aceleași proceduri, pentru că o au pe doamna doctor Cristina Croitoru împreună cu care identific problemele și soluțiile personalizate și pentru că mă simt bine la ei.

Am încercat și un program de electrostimulare. Cei care nu fac mișcare, musai ar trebui să facă măcar asta. Este minimul pe care puteți să-l faceți pentru mușchii voștri, să nu-i lăsați să lâncezească de tot. Aparatul se cheamă Ultatone Futura Pro, deci puteți, cu o simplă căutare pe Google, să vedeți și singuri ce spun specialiștii despre tratamentele pe care le oferă.

Deci m-am dus și mi-a pus electrozii ăia pe mine de m-au făcut pom de iarnă. 🙂

ELECTRO

Și, sub influența curentului electric, mușchii se contractă. În zona abdominală, mie nu au putut să mi-i pună unde ar fi trebuit, adică pe oblici, fiindcă se contractau atât de tare încât îmi ridicau toată partea respectivă, cu tot picior. A fost foarte amuzant.:)) Deci am stat și am simțit cum se contractă, în timp ce fata de la salon îmi făcea un tratament la față.

Pe lângă tonifiere, efectele lui sunt de stimulare limfatică, de care eu am atât de multă nevoie, stimularea producerii de colagen, cel responsabil pentru elasticitatea și fermitatea pielii, dar are și programe anticelulitice și de slăbire localizată. Adică acele depozite rezistente care nu cedează la alimentație și sport.

Eu m-am simțit foarte bine după și pot să vă spun că chiar am simțit mușchii cum se contractă. Dar, ca să anticipez o întrebare, DA, am făcut și antrenament în ziua aia. :)) În zona asta, nu sunt de acord cu ideea că ce-i prea mult strică și nu cred că e vreodată prea mult. :))

 

2 thoughts on “Dacă nu faceți mișcare, faceți măcar asta

Comments are closed.