Păstrează-ți aspectul tânăr cu brațe tonifiate. Exerciții care te scapă și de durerile cervicale

O femeie netonifiată și care nu face mișcare o recunoști imediat după brațe. Chiar dacă este slabă, brațele sunt lipsite de formă, îngroșate în mod inestetic sau anorexice și scheletice. Și, dacă celulita de pe picioare și fundul lăsat nu se vad decât la plajă, brațele te dau de gol, dacă nu cumva alegi să renunți la maiouri sexi și rochii fără mâneci. Chiar și vara.

Pentru cele care vor să se apuce de mișcare și vor brațe frumoase și tonifiate, iată 3 exerciții foarte simple, pentru începători.

Aceste exerciții vă văr ajuta și să scăpați de durerile de spate, cele din zona cervicală, datorate pozițiilor deficitare de dormit și de stat la birou, pe canapea etc dar și de sedentarism, în general. Fiindcă toate acestea duc la atrofierea mușchilor care susțin coloana vertebrală și, implicit, la dureri care chiar se pot croniciza.

Dacă v-a plăcut articolul vă puteți abona la blog ca să nu le pierdeți pe următoarele sau dați like la pagina mea de Facebook unde găsiți și alte articole, zic eu, interesante din categoria nutriție-mișcare-sănătate-viață. Antrenamente video găsiți pe canalul meu de YouTube la care, de asemenea, vă invit să vă abonați. Și mă găsiți și pe Instagram.