Slăbește fără să suferi de foame. 5 sfaturi de la doctor Menci

Cea mai mare greșeală pe care o puteți face când vreți să slăbiți este să alegeți dietele minune. Vă rog mult să mă credeți pe cuvânt: de la Iisus încoace, minunile nu există! Sau sunt extrem de rare. De asta s-a și inventat un cuvânt special pentru ele. Deci: fără prafuri, batoane, chimicale, înlocuitori sintetici de zahăr și alte prostii de genul ăsta!

Când vreți să slăbiți trebuie, mai întâi, să vă concentrați să mâncați cât mai curat. Cheia pentru a fi frumos și sănătos și să nu vă îngrășați după este să vă schimbați stilul de viață. Cel mai sigur este să faceți mai multă mișcare. Nu doar că veți pierde kilograme dar veți slăbi armonios.

POZA NOUA MEDIU

Eu doar așa am reușit să slăbesc și apoi să mă transform după cum mi-a plăcut. Nu spun că sunt un model. Vorbesc pentru cei cărora le plac siluetele atletice și subțiri, la fel ca mie. Pe măsură ce m-am dezmeticit cum stă treaba cu nutriția, am cântărit și am decantat lucrurile și, dintre toate opiniile citite cu care am fost de acord, cea mai mare încredere am căpătat-o în profesorul Gheorghe Mencinicopschi.

MENCI CARTI

Așa că iată 5 sfaturi de la doctor Menci pentru a slăbi fără să vă afectați sănătatea și efectele să fie de durată:

  • Evitaţi consumul de alimente care conţin mai mult de 10 g grăsimi la 100 g produs
  • Fără adaos de zahăr nu înseamnă fără zaharuri (glucoză, fructoză, sirop de porumb), deseori fiind asociate cu prezenţa edulcoranţilor de sinteză (aspartam, ciclamaţi, zaharină, sucraloză, acesulfam-K). Acestea pot îngrăşa la fel de mult ca alimentele obişnuite.
  • Chiar dacă pe eticheta alimentelor citim că acestea conţin vitamine, minerale, simpla lor prezenţă chimică nu înseamnă că pot fi utilizate de către organism şi că sunt folositoare.
  • Orice dietă din care grăsimile sunt complet excluse şi în special cele care conţin acizi graşi esenţiali este periculoasă pentru sănătate. Să ne ferim de grăsimile nocive şi să le alegem pe cele bune: grăsimi din peşte, nuci, seminţe de in, ulei de măsline, etc.
  • Un consum zilnic de 40 de g de alcool pe zi, de către persoanele sănătoase, nu este periculos. Acestă cantitate înseamnă 100 ml băutură alcoolică tare (palinca, whisky, coniac, vodcă), 350 – 400 ml vin sau 800 ml bere. Extrem de nociv este obiceiul de a nu bea în timpul săptămânii, pentru ca în weekend să consumăm deodată întreaga cantitate de alcool aferentă acesteia.

Dacă v-a plăcut articolul vă puteți abona la blog ca să nu le pierdeți pe următoarele sau dați like la pagina mea de Facebook unde găsiți și alte articole, zic eu, interesante din categoria nutriție-mișcare-sănătate-viață. Antrenamente video găsiți pe canalul meu de YouTube la care, de asemenea, vă invit să vă abonați. Și mă găsiți și pe Instagram.

2 thoughts on “Slăbește fără să suferi de foame. 5 sfaturi de la doctor Menci

Comments are closed.