Ce mănânc eu. Meniul complet pentru o zi – 8

Din seria “Ce mănânc eu”, iată încă o variantă de meniu complet pentru toată ziua, desigur pe tiparul recomandat și aplicat de mine: 5 mese, 3 principale și 2 gustări.

img_1780

Asta pentru că am considerat că este nevoie și de exemple concrete. Teoria este foarte utilă și ea, vă ajută să vă alcătuiți meniurile în funcție de propriile gusturi, dar exemplele vă ajută să înțelegeți mai bine teoria.

Așadar:

Micul dejun

Amestec din hrișcă, semințe de dovleac, in, câteva nuci, stafide și goji, cu lapte de migdale, degresat sau de capră, un iaurt degresat în care puteți pune câteva afine sau alte fructe de pădure.

Gustarea 1

O brioșă cu afine, din făină integrală, sau un alt desert care nu conține zahăr sau făină albă. Dacă vreți să vi le faceți singuri, aveți AICI 3 rețete de deserturi sănătoase. Dacă le cumpărați, puteți alege, în general, cam orice desert raw vegan.

Prânz

Cartofi copți în coajă și apoi răciți, cu pastă de avocado.

Gustare 2

Un măr mare, dacă tot am vorbit AICI despre multiplele beneficii ale acestor fructe.

Cina

Rasol de curcan cu hrean.

Dacă v-a plăcut articolul vă puteți abona la blog ca să nu le pierdeți pe următoarele sau dați like la pagina mea de Facebook unde găsiți și alte articole, zic eu, interesante din categoria nutriție-mișcare-sănătate-viață. Antrenamente video găsiți pe canalul meu de YouTube la care, de asemenea, vă invit să vă abonați. Și mă găsiți și pe Instagram.