Ce mai poți face pe/cu un scaun în afară de să stai pe el

Mă doare spatele de la prea mult stat pe scaun, sunt sedentar fiindcă muncesc mult și nu am timp etc. Doar câteva dintre scuzele cele mai uzitate pentru a explica lipsa de mișcare sau probleme care, dacă nu iei măsuri, doar îți vor face bătrânețea chinuitoare sau chiar imposibilă.

POZA NOUA MEDIU

Da, e foarte sănătos să faci măcar un minimum de mișcare, nu vorbesc aici despre aspectul fizic, nu de alta, dar să nu fiu acuzată de superficialitate deși pe mine mă interesează și cum arăt, n-o să vă mint.

Și am tot încercat să inventez metode de a vă ajuta să faceți mișcare fără să vă deranjați prea mult programul. Ba chiar deloc. Asta ca să elimin scuza cu timpul și să las responsabilitatea doar pe capacitatea voastră de a vă automotiva. 🙂

Antrenamente cu/pe scaun

Și, dacă tot petreceți atât de mult timp pe scaun, la birou, iată un antrenament care poate fi făcut și la muncă. Adică discret și eficient. :))

Iar, dacă sunteți într-un mediu cu mai multă intimitate, o podea curată sau sunteți mai dezinhibați(te), mai am o variantă de antrenament. 🙂

Și, dacă nu încercați, măcar vă amuzați uitându-vă la mine cum mă tăvălesc. :))

Dacă v-a plăcut articolul vă puteți abona la blog ca să nu le pierdeți pe următoarele sau dați like la pagina mea de Facebook unde găsiți și alte articole, zic eu, interesante din categoria nutriție-mișcare-sănătate-viață. Antrenamente video găsiți pe canalul meu de YouTube la care, de asemenea, vă invit să vă abonați. Și mă găsiți și pe Instagram.